Kommunikationsdirektör

Lockas du av att få ta ett helhetsgrepp over all internkommunikation I ett växande internationellt bolag? Är du väl insatt I vilka strategier och aktiviter som krävs för att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke? Då kan du vara den Kommunikationschef söker till vår kund I Östergötland.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av internkommunikation och som är van vid att arbeta I en större organisation med tydlig internationell koppling. Likväl som du har talang för att skapa den långsiktiga kommunikationsstrategien för bolaget så vill vi också att du tycker om att jobba "hands on" med de projekt och uppgifter som knyter an till den strategiska planen. Det kan exempelvis handla om att driva utvecklingen av intranät och hur bolaget optimerar användandet av digitala kanaler. Du förväntas utbilda och stötta ledare inom området kommunikation och arbeta aktivt med employment branding tillsammans med HR.

Låter det som ett spännande uppdrag så anmäl ditt intresse redan idag. I denna process som är en Excecutive Search söker vi kandiater I våra nätverk parallellt med att vi behandlar inkomna intresseanmälningar. Vi vill gärna ha din anmälan snarast dock senast den 23 februari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Helen Einarsson Lundin på tel: 036-3300906