OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 60-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 150 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder.

Teknisk säljare

OEM Automatic söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde Elskåpskomponenter med placering i Malmö. Vi är inne i en expansiv fas, dels med traditionella automationskomponenter och även inom industridatorer & kommunikationsområdet. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas!

Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du med ditt engagemang får möjlighet att skapa nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete. Det består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Du ingår i ett team på 20 medarbetare och du rapporterar till din säljledare på huvudkontoret i Tranås.

Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning. Du har en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor. Vidare har du ett tekniskt intresse och viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt!

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Tidigare erfarenhet av elkunskap är meriterande, dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort för tjänsten är Malmö. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav. Vill du bli en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av le-dande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Ida Jergell på 036-330 09 02. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt dock senast den 11 mars 2018.