Fundins Olja AB är ett väletablerat företag som i ett vinnande koncept fokuserar på att ge kunden en personlig och bra service. Bolaget som verkar huvudsakligen i Småland och Östergötland omsätter ca 400 miljoner och har närmare 20 anställda. Leveranser till kund sker med egen fordonsflotta och genom butik och försäljningskontor i Jönköping, Linköping, Tranås och Västervik. Fundins Olja AB har eget utbyggt försäljningsnät med tankstationer. Fundins Olja AB är Certifierad Återförsäljare till Preem. Läs mer på www.fundinsolja.se

Ekonomichef

Är du en erfaren, affärsinriktad ekonom med starka administrativa egenskaper? Lockas du av tanken att tillsammans med VD arbeta med övergripande strategi- och verksamhetsutveckling hos en av regionens mest framstående företag i branschen? Då kan du vara rätt person för Fundins Olja.

Som ekonomichef på Fundins Olja kommer du att ha ett helhetsansvar för ekonomifunktionen i bolaget. Du ansvarar bland annat för redovisning, bokslut, rapportering, ekonomiska analyser och uppföljningar. Vidare har du ett personalansvar för teamet på kontoret. I tjänsten ingår att i nära samarbete med lokala platschefer följa upp och i samverkan utveckla verksamheten vid varje försäljningskontor och butik. Du arbetar nära styrelsen och rapporterar till VD. Din placeringsort är Tranås.

Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet från en liknande position. Du har kunskap om bokslutsarbete och är en stark bidragsgivare med ett helhetstänk. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom ekonomi och tycker om att arbeta nära verksamheten. Du stimuleras av utveckling, är bra på struktur och analys samt har goda kunskaper i större affärssystem och Excel. Extra glada blir vi om du har jobbat några år i ett bolag på tillväxt. Svenska och Engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Som person är du utvecklingsorienterad och är duktig på att både initiera och driva aktiviteter i mål. Du är kommunikativ, prestigelös och trivs med att jobba verksamhetsnära i en organisation med öppen kultur där du har stor möjlighet att påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande roll i ett växande bolag. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.