Enterprise Europe Network viktigaste syfte är att ge stöd till små och medelstora företag och öka internationaliseringen som sedan ska leda till ökad tillväxt och förnyelse hos företagen. EEN region Jönköpings län och region Gotland är en del av Almi företagspartner Jönköping och ingår i ett nätverk med över 600 kontor i 60 länder. Läs mer på www.eenjonkoping.se. Almi Företagspartner AB ägs av staten genom Näringsdepartementet och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Almi finns representerat med 40 kontor över hela landet. Läs mer på www.almi.se/jonkping

Internationell Affärsrådgivare

Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en affärsrådgivare i Jönköping. Som internationell affärsrådgivare hos Enterprise Europe Network (EEN) kommer du att informera, utbilda och vägleda företag om möjligheter på den internationella marknaden. Du kommer att förmedla internationella affärs- och teknikkontakter till regionens företag. Vidare kommer du också att arrangera olika workshops och seminarier inom aktuella områden. Din kompetens och engagemang bidrar till våra kundföretags framgång och du blir en viktig spelare i vårt team. Arbetet innebär många kontakter med företag, organisationer och EEN-kollegor regionalt, nationellt och internationellt.

Du som söker har högskoleutbildning och har tidigare arbetat med företagsutveckling och entreprenörskap, gärna med internationell inriktning. Eftersom rollen innebär internationella kontakter förutsätter vi att du både talar och skriver engelska på hög nivå. Vårt team skulle bli ännu vassare med någon som har upparbetade kontakter inom näringslivet i regionen. Goda datorkunskaper samt körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du självständig och initiativtagande med ett prestigelöst förhållningssätt. Du har lätt att sätta dig in i olika områden, trivs med utåtriktat arbete och är bra på att bygga goda relationer. Du drivs av att ge det lilla extra i allt du gör. Arbetet kräver att du är resultatinriktad och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Segolsson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast.


Detta uppdrag är tillsatt.