Bosch Thermoteknik AB develops, manufactures and sells a complete range of heat pumps. Our main focus lies in the development of energy-efficient products with particular focus on renewable energy. Whether in the areas of mobility solutions, consumer goods, industrial technology or energy and building technology – with us, you will have the chance to improve quality of life all across the globe. Bosch Thermoteknik AB is placed in Tranas, Sweden, and with about 300 employees the company sells for about 900 million/year. Read more at www.bosch.se

Processingenjör

Vi förstärker nu vårt internationella produktionstekniska team. Teamet skall driva vår verksamhet till att i framtiden bli ännu effektivare och med högre flexibilitet möta framtida kundkrav. Som processingenjör så arbetar du i tät samverkan med produktionsledningen och har arbetsuppgifter inom förädlingskedjan. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att utveckla och optimera processen samt driva tekniska förstudier och utredningar inom avvikelser, förändringar och processäkerhet. På sikt kommer du att få möjligheten att driva och genomföra optimerings-/investeringsprojekt. Du har ett nära samarbete med arbetsledning, underhåll, operatörer samt övriga stödfunktioner. Huvuduppdraget är att optimera arbetsplatsdesignen. Utmaningen i tjänsten är att driva effektiviseringsprojekt samt reducera förlusterna genom hela produktionskedjan. I tjänsten ingår att med entusiasm se nya möjligheter, samt skapa förutsättningar för effektivare produktions-setup. Arbetet drivs i enlighet med LEAN och med hjälp av LEAN-verktyg. Man tillhör och verkar i ett internationellt nätverk av likasinnade från olika länder och kulturer. LEAN-arbetet är högt prioriterat på dagordningen och du kommer att vara en viktig del i att nå våra uppsatta mål inom vårt affärsområde. Rollen är placerad i Tranås och du rapporterar till Produktionsteknisk chef.

Du har en relevant högskoleutbildning för tjänsten, gärna med inriktning mot process- eller maskinteknik. Vidare har du praktisk erfarenhet från liknande tjänst, troligtvis från en internationell producerande verksamhet. Erfarenhet från Automotive branschen, kännedom om olika styrsystem samt processflödesteknik ser vi som meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift. Kunskap i tyska ser vi som ett plus, men är inget krav. Goda kunskaper inom LEAN och CAD är önskvärt. Arbetsmiljö och säkerhet är något som vi lägger stor vikt vid och därför är det viktigt att du som person har ett medvetet säkerhetstänk.

Som person är du självgående, analytisk med helhetsperspektiv med fallenhet för detaljerna. Du trivs i en dynamisk organisation och har ett genuint intresse för flöden och förbättring. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du intresse för utveckling och förbättring av processer? Har du förmåga att tänka utanför boxen och hitta nya angreppssätt? Då kan detta vara jobbet för dig. Vi erbjuder dig ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor så är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 8 januari.

Sök uppdrag

Detta uppdrag är tillsatt.