Interimschef – med omedelbar verkan

För Ny Position är Interim Management något mer än en tillfällig lösning när en chef lämnar ett företag. Styrelser och företagsledning bör se det som en möjlighet och tänka igenom vilka förändringar som behöver göras för att snabbt ta företaget till en ny nivå, innan nya ”chefen” är på plats. Till uppdrag på denna nivå krävs det en interimschef med erfarenhet, kompetens och genomförandekraft.

Interimskonsult med rätt att genomföra

För att lösa ett interimsuppdrag och ta företaget till en ny position krävs en interimschef med erfarenhet, kompetens och genomförandekraft. Kompetensnivån på interimskonsulten ska alltid ligga lite högre än kravprofilen för att få ut bästa möjliga effekt i uppdraget. Vi på Ny Position jobbar dagligen med att matcha rätt kandidat med rätt tjänst.
Samma kompetens använder vi inom Interim Management där urvalsprocessen och kraven från våra kunder är lite annorlunda. Inom Interim Management matchar vi uppdraget att t.ex. genomföra en organisationsförändring, ta företaget in på nya marknader, bygga en fabrik etc. med rätt konsult. Det kallar vi Perfect Match.

Tre tillfällen då du behöver en interim lösning från oss:

  • Genomförandekraft – verksamheten ska lyftas till en ny position, innan en ny chef tar vid.
  • Snabb ersättare – vid oväntad chefsavgång eller längre frånvaro.
  • Kompetensbehov – specialistkompetens inom ett unikt kompetensområde.

Vi hjälper dig hitta rätt interimskonsult! Kontakta oss
Vill du jobba som interimskonsult? Registrera dig här
Vill du se utlysta uppdrag? Tillsatta uppdrag eller Lediga uppdrag

Interimkonsult - Ny Position

Sök nya utmaningar som Interimskonsult

Ny Position får många intressanta uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor. Några kanske passar just dig. Vi är experter på att matcha rätt interimskonsult med rätt uppdrag för att få ut mesta möjliga för båda parter – perfect match.
Vi söker ständigt nya kandidater med olika kompetens och branschbakrund. Våra interimskonsulter är självgående, lösningsorienterade och har erfarenhet av förändringsarbete.

Varför ska du jobba med Ny Position?

Har du modet att åta dig uppdrag i nya miljöer? Är du nyfiken och vill hitta nya lösningar på gamla problem? Och har du energin att slutföra ett uppdrag i rätt tid? Då är du en konsult som passar oss.
En del av vår framgång bygger på att vi alltid ger information och återkoppling. Det gör att vi uppfattas som professionella och enkla att jobba med bland uppdragsgivare och interimskonsulter. En annan del i framgången är att Ny Position attraherar uppdragsgivare med starka varumärken och spännande uppdrag.
Att vara interimskonsult kan i vissa lägen kännas ensamt. Inte hos oss. Du blir delaktig i ett större sammanhang och kan hämta stöd hos andra erfarna konsulter.

Vad behöver jag förbereda för att bli interimskonsult hos er?

För att skapa enkelhet och tydliga roller vill vi att alla våra interimskonsulter agerar utifrån eget bolag eller liknande. Vill du veta mer kring hur enkelt det är att starta ett företag, besök www.verksamt.se. För att slippa tråkigheter vill vi också att du är försäkrad om olyckan skulle vara framme.

Låter detta intressant? Registrera dig här
Efter registreringen kommer vi att höra av oss, oavsett om vi har några uppdrag för dig just nu. Vi vill naturligtvis veta lite mer om vem du är och vilken kompetens du besitter.

Vi hjälper dig hitta rätt interimskonsult! Kontakta oss

Referensuppdrag

  • Ekonomichef – En kommun behövde sätta en ny organisation på ekonomiavdelningen och löste det med en interimslösning.
  • HR-chef – När HR-chefen blev sjuk behövdes en ersättare snabbt komma på plats.
  • Projektledare – Experter på byte av lönesystem har man inte så ofta i sin organisation och anlitades av en större kund.
  • Fabrikschef – Marknadsledande företag behövde skapa stabilitet i produktionen tills ny var på plats.
  • VD – Turn around case med fokus på kostnader och intern struktur men samtidigt driva på och sätta en ny struktur på försäljning.

Kunder som vi jobbar med

Inwido logo - Ny Position XANO logo - Ny Position Eurofins logo - Ny Position Esbe logo - Ny Position Storaenso logo - Ny Position jönköping University logo - Ny Position

”Vi jobbar långsiktigt och i Ny Position har vi hittat en professionell partner som förstår oss och den gruppdynamik som finns inom vårt företag.”

Thomas Kiratsopoulos
Managing Director
Eurofins Environment Testing Sweden AB

”Ny position har med sin djupa kompetens inom flera områden förstått vad vi behöver och levt upp till de högt ställda krav som vi har vid rekrytering av nya medarbetare.”

Jörgen Ekdal
Styrelseordförande
ESBE Aktiebolag

”Vi har högt ställda krav på kompetens och verksamhetsförståelse när vi väljer rekryteringskonsult för att genomföra våra uppdrag, det hittade vi hos Ny Position.”

Terece Hjerpe
HR Direktör
Inwido Sverige AB