Go Interim – med omedelbar verkan

Tre tillfällen då du behöver en interimskonsult:

  • Genomförandekraft – verksamheten ska lyftas till en ny position.
  • Snabb ersättare – vid oväntad chefsavgång eller längre frånvaro.
  • Kompetens – specialistkompetens inom ett unikt kompetensområde.

BEHOV? KONTAKTA OSS

En komplex arbetsmarknad med ökad globalisering och rörlighet skapar stora utmaningar för organisationer – Interim Management är lösningen. Kort beskrivet handlar det om att ta in en erfaren ledare under en begränsad period i ett specifikt uppdrag eller projekt. Det kan också handla om att få in rätt specialistkompetens. Kanske för en uppstart av ett nytt område i bolaget, ett nischat tidsbegränsat projekt eller för en extra dos kraft. Oavsett kan den där specialistkompetensen vara svår att hitta.

Genom åren har vi byggt upp ett brett nätverk med erfarna chefer och specialister som snabbt kan sätta sig in i nya problemställningar och ge er en trygg källa till kunskap och expertis. Låt oss vara er väg till snabb kompetens och branscherfarenhet.

 

”För oss på Ny Position handlar Interim Management om så mycket mer än bara en tillfällig lösning när en chef lämnar ett företag. Styrelser och företagsledning bör se det som en möjlighet att tänka igenom vilka förändringar som behöver göras för att snabbt ta företaget till en ny nivå”.

 

Några av våra lediga konsulter just nu:

Ekonomichef

HR-chef

Produktionschef

För att lösa ett interimsuppdrag och ta företaget till en ny position krävs en interimschef eller specialist med erfarenhet, kompetens och genomförandekraft. Kompetensnivån på interimskonsulten ska alltid ligga lite högre än kravprofilen för att få ut bästa möjliga effekt ur uppdraget. Vi söker igenom våra befintliga nätverk, tidigare uppdrag samt gör en omfattande sökning i relevanta andra nätverk för att snabbt hitta bästa konsult till er. Våra metoder skapar perfect match och ser till att ditt bolag når nya höjder.

Har ni en utmaning framför er? Kontakta oss, vi är flexibla och gör allt vi kan för att hitta bästa möjliga lösning för ert företag.

Vi hjälper dig hitta rätt interimskonsult! Kontakta oss
Vill du jobba som interimskonsult? Registrera dig här
Vill du se utlysta uppdrag? Tillsatta uppdrag eller Lediga uppdrag

Interimkonsult - Ny Position

Bli interimskonsult hos Ny Position

Vi får in många intressanta uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor och är experter på att matcha rätt uppdrag med rätt interimskonsult. På så sätt får vi ut bästa möjliga för båda parter – perfect match.

Vi vill alltid bli fler i vårt härliga konsultgäng och söker därför ständigt efter nya kandidater med olika kompetens och branschbakgrund. Att vara interimskonsult kan i vissa lägen kännas ensamt. Men inte hos oss. Du blir delaktig i ett större sammanhang och kan hämta stöd hos andra erfarna konsulter. Vår framgångsfaktor är att vi alltid ger information och återkoppling, det gör att vi uppfattas som professionella och enkla att jobba med. Gå gärna med i vår grupp på LinkedIn, Go Interim - Den självklara mötesplatsen för interimskonsulter. Du når gruppen genom att klicka här.

Många av våra uppdrag är inte publika – registrera dig som konsult redan idag för att inte gå miste om spännande uppdrag.

För att skapa enkelhet och tydliga roller vill vi att alla våra interimskonsulter agerar utifrån eget bolag eller liknande. För att slippa tråkigheter vill vi också att du är försäkrad om olyckan skulle vara framme. Vill du veta mer om hur enkelt det är att starta ett bolag, besök www.verksamt.se.

Referensuppdrag

  • Ekonomichef – En kommun behövde sätta en ny organisation på ekonomiavdelningen och löste det med en interimslösning.
  • HR-chef – När HR-chefen blev sjuk behövdes en ersättare snabbt komma på plats.
  • Projektledare – Experter på byte av lönesystem har man inte så ofta i sin organisation och anlitades av en större kund.
  • Fabrikschef – Marknadsledande företag behövde skapa stabilitet i produktionen tills ny var på plats.
  • VD – Turn around case med fokus på kostnader och intern struktur men samtidigt driva på och sätta en ny struktur på försäljning.

Kunder som vi jobbar med

Elitfönster logo - Ny Position
XANO logo - Ny Position
Eurofins logo - Ny Position
Väderstad logo - Ny Position
Esbe logo - Ny Position
Nobia logo - Ny Position

“Jag har anlitat Ny Position under flera år eftersom de alltid förstår behoven i kompetens och personlighet snabbt. De levererar ett otroligt engagemang i alla processer, de är professionella, smidiga att arbeta med och hittar helt rätt kompetens”.

Joakim Andersson
Head of Supply Chain Nordics and central Europe
Nobia

“Vi jobbar långsiktigt och i Ny Position har vi hittat en professionell partner som förstår oss och den gruppdynamik som finns inom vårt företag”.

Thomas Kiratsopoulos
Managing Director
Eurofins Environment Testing Sweden AB

“Ny Position är duktiga på att snabbt sätta sig in i organisationen och förstå vad vi behöver. Med sin djupa kompetens inom flera områden bemöter de våra höga krav”.

Peter Elgh
VD
Xano Industri