Vi är Ny Position

Tillsammans positionerar vi Sverige

På Ny Position skapar vi Perfect Match inom Rekrytering, Human Resources och Interim Management. Ambitionen är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och framgångsrika. I alla processer är vi två, i kris däremot - då är vi tio. För vi vet att vårt tankesätt laget före jaget tar både oss och våra kunder ett steg längre.

Vår nyfikenhet och energi har hjälpt några av Sveriges största och mest framgångsrika företag att ta nya positioner. Vi är modiga nog att jämföra oss med de bästa i branschen, eftersom vi vet att det gör oss ännu bättre. Här kan du se vilka tjänster vi rekryterat den sista tiden, se Tillsatta tjänster.

Vi har hjälpt bland annat Elitfönster, Eurofins, Nobia, XANO Industrier, OEM och Lammhults Design Group med ledande positioner sedan 2009.

Vi kommer från olika delar i landet, men har valt Jönköping som vår bas. Under ett och samma tak har vi samlat mångårig kompetens och erfarenhet inom rekrytering, Interim management, ledarskap och Human Resources. Vi vill vara nära dig som kund och har hela Sverige som arbetsfält. Med Sverige som mål - then we take Berlin.

Vill du veta mer om hur vi kan flytta fram ert företags positioner kontakta oss. Vill du nå en ny position inom något av Sveriges mest framgångsrika företag? Registrera dig som kandidat eller interimkonsult.

Karta här finns vi - Ny Position

Vi har som mål att positionera oss i hela Sverige, och vi är redan på god väg.