Tillsammans positionerar vi Sverige

... och tar er till en ny position

Ny Position är den småländska rekryteringsbyrån som blivit en stark aktör i södra Sverige. Hos oss arbetar vi teamorienterat för att du som kund ska få ut det bästa av oss vid varje enskilt uppdrag. Ju fler kockar – desto bättre soppa säger vi. Något som resulterat i utmärkelser som DI Gasell-företag, priser som årets företagsledare och nomineringar i tävlingar inom både entreprenörskap och Human Resources.

Med Sverige som mål – then we take Berlin

Hos oss hittar du specialister med mångårig erfarenhet inom rekrytering, Interim management, ledarskap och Human Resources. Vi kommer från olika delar av landet och har valt Jönköping som vår bas, men vi har hela Sverige som arbetsfält.

Vår skiftande bakgrund från olika branscher ger oss olika perspektiv och spännande infallsvinklar i det vi gör. Det vi har gemensamt är vår långa erfarenhet och målsättning att attrahera, behålla och utveckla talanger som har potential att utvecklas i din organisation eller i ditt företag. 

Sedan januari 2021 är Ny Position ett dotterbolag till rekryterings- och bemanningsföretaget Skill. Tillsammans får vi en affärsmässig synergi och större geografisk spridning vilket leder till ökad kundnytta för våra kunder. Läs mer om Skill på www.skill.se

Karta här finns vi - Ny Position

Vi har som mål att positionera oss i hela Sverige, och vi är redan på god väg.