Vi är Ny Position

Med Sverige som mål - Then we take Berlin

Ny Position arbetar med att hitta rätt, en perfect match helt enkelt. Ambitionen är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och framgångsrika. Vi har vårt team och våra metoder för att resan ska vara så kort och rolig som möjligt.

Vår nyfikenhet och energi har hjälpt några av Sveriges största och mest framgångsrika företag att ta nya positioner. Vi är modiga nog att jämföra oss med de bästa i branschen, eftersom vi vet att det gör oss ännu bättre. Här kan du se vilka tjänster vi rekryterat den sista tiden, se Tillsatta tjänster.

Vi har hjälpt bland annat Inwido Sverige, Eurofins, Sapa Profiler, XANO Industrier, OEM, Lammhults Design Group med ledande positioner sedan 2009.

Vi kommer från olika delar i landet, men har valt Jönköping som vår bas. Under ett och samma tak har vi samlat mångårig kompetens och erfarenhet inom rekrytering, Interim management, ledarskap och Human Resources. Vi vill vara nära dig som kund och har hela Sverige som arbetsfält.

Vill du veta mer om hur vi kan flytta fram ert företags positioner kontakta oss. Vill du nå en ny position inom något av Sveriges mest framgångsrika företag? Registrera dig som kandidat eller interimkonsult.

Karta här finns vi - Ny Position

Vi har som mål att positionera oss i hela Sverige, och vi är redan på god väg.