Adventskalender

Adventskalender a la Ny Position. Varje advent delar vi med oss av tips vi hoppas ni kan ha användning av!

Lucka 1 - Intervju på gång?

Att gå på intervju är inte helt lätt. Oavsett om du har gått på hundratals intervjuer, eller ska på din första, är det vanligt att känna sig lite nervös. Att du ska vara påläst kring företaget, komma välklädd och ha tänkt ut dina styrkor och svagheter vet du förmodligen redan. Det är en självklarhet och vad du egentligen söker är tips bortom det uppenbara. Hur ska du tänka för att sticka ut och ge det lilla extra? Här får du våra insidertips!

Lucka 2 - 6 tips för en LinkedInprofil i världsklass

Du är nöjd med var du är idag och det är ju hur bra som helst. Men att gå miste om ett eventuellt drömjobb är det nog ingen som vill. Idag blir allt fler kontaktade av rekryterare via LinkedIn och det är ingen hemlighet att det är kandidatens marknad. Vilket i sin tur gör att arbetet med search ökar. Så hur ska du tänka för att skapa en profil rekryterare inte missar? Här kommer våra 6 bästa tips!

Lucka 3 - 5 tips för ett starkt team

Vi på Ny Position jobbar teamorienterat och älskar vårt team. Ensam är inte stark i en organisation. Teamdagar och teambuilding är viktigt, men det handlar också om de små sakerna i vardagen på jobbet. En organisations kultur och värderingar implementeras av dess ledning. Därför är det viktigt att leva som de lär genom aktivt arbete mot en kultur och värderingar som genomsyras av arbetsglädje. Här kommer våra 5 bästa vardagstips för att bygga ett starkt team som har kul på jobbet!

Lucka 4 - Nu är det jul igen

Hej, om du ser detta blir vi såklart glada över att vi får chansen att säga hej och önska dig en härlig julafton. MEN, från och med nu är det dags att koppla bort och ta vara på julen och vad den handlar om. Här kommer våra tips för avslappning i juldagarna.