Vem är Anna?

Vi fortsätter lära känna teamet lite bättre och Anna är näst på tur. En tjej i farten som har en förkärlek till inredning, raw food, yoga och sin snowboard.

Hej Anna, vad jobbar du med på Ny Position?
Mitt uppdrag är att nosa reda på den bästa kompetensen och i den dialogen representera kunden på bästa sätt för att lyckas skapa en perfect match – för vi vet ju så väl att ”It takes two to tango”. Jag hjälper även kunder med roliga HR-projekt som lönekartläggning och strategisk Employer Branding.

Varför är det roligt att jobba på Ny Position?
Energin! Vi är ett tight team och en snabb organisation som vågar utmana sanningar och ta saker vidare för att hela tiden bli bättre. Det upplever jag vara otroligt stimulerande för egen del och också något som jag tror att kunderna märker genom att vi är på tårna och har koll. Att jag sedan får jobba med världens bästa kollegor måste jag ju också nämna, jag skrattar helt ärligt varje dag på jobbet!

Vilket är ditt favoritmoment i jobbet?
Att få äran att lära känna och jobba med så många intressanta organisationer och i de samarbetena genuint kunna bidra med råd och kunskaper inom mitt område som de känner tillför ett värde. Det är kul!

Vad gör du gärna en ledig dag?
Jag älskar pulsen och alla givande möten i jobbet, så privat är jag faktiskt allra helst hemma på landet med familjen. Att ta en tur med fyrhjulingen i skogen och sen på kvällen tända en brasa, korka upp en grym flaska rött och laga massa mat i lugn och ro, då mår jag riktigt väl.

Fem snabba med Anna
Kaffe/te
Kväll/morgon
Solsemester/skidsemester – varför välja?
Lakrits/choklad = choklad med lakrits är bästa kombon – testa!
Planering/spontanitet