Vem är Annika Q?

Dags att lära känna Annika Q lite bättre. En glädjespridare som ofta underhåller oss med härliga och roliga historier under fikarasterna på kontoret!

Hej Annika!
Hej!

Vad sysslar du med på Ny Position om dagarna?

Oj, en massa saker :) Jag hjälper våra kunder att hitta rätt medarbetare. Allt från första kontakt och kundbesök till att leverera rätt person till rätt stol. Ofta krävs det en hel del handpåläggning, så searcharbete är något som jag jobbar mycket med och som var min huvuduppgift från början här. Man håller i många processer samtidigt så man får vara en fena på multitasking. Men det är ju lite charmen med jobbet.

Att vi har väldigt roligt tillsammans när vi jobbar har nog många förstått. Men kan du förklara vad som gör att du trivs på Ny Position?
Fart och fläkt och att den ena dagen inte är den andra lik. Vi jobbar teambaserat och arbetar oftast två och två i våra rekryteringar vilket gör det extra roligt. Man blir aldrig riktigt fullärd, det finns alltid något att förbättra eller skruva på när man har med människor och kunder att göra. Att vi rör oss i så många olika branscher gör också att du lär dig mycket nytt om olika typer av verksamheter.

Hur spenderar du helst en söndagskväll?
På söndag kväll har jag förhoppningsvis varit iväg och tränat tidigare så att jag kan unna mig en god middag med min kära man. Lite slappt och skönt i tv-soffan med en bra serie eller film på TV.

Som teamets utnämnda reseledare måste vi ju fråga – vilket är ditt bästa resmål hittills och vilken plats drömmer du om att besöka i framtiden?
Svårt! New York är en trevlig stad vilken tid på året du än är där. Så otroligt mycket att se och uppleva. Annars är Sardinien en personlig favorit :) En dröm är att få backpacka i Australien och Nya Zeeland.

Fem snabba med Annika
Bullar / kladdkaka
Film / serie
Storstadspuls
/ lugn på landet
Pizza / sushi
Romantisk komedi / Kriminalare