Vem är Elin?

Det har blivit dags att lära känna nästa person i teamet och näst på tur är ingen mindre än Ny Positions marknadskoordinator Elin. En tjej som är galen i spinning, sol och choklad.

Vad är din roll på Ny Position?
Jag sköter marknad och kommunikaiton.

Hur hamnade du på Ny Position?
Efter min kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap på Malmö universitet ville jag flytta hemåt trakterna och stötte då på Ny Positions annons där de sökte en marknadskoordinator. Jag kommer ihåg att jag tänkte ”det DÄR lät kul, det är något för mig”. Mycket skriftlig kommunikation, digitala satsningar och sist men inte minst ett växande och spännande företag som sticker ut. Och nu sitter jag här :)

Vad är roligast med ditt jobb?
Variationen! Det kanske låter klyschigt, men ingen dag är den andra lik och det gillar jag verkligen. Ena dagen sitter jag med annonser, skriver, publicerar och sprider i våra kanaler. Den andra dagen kanske innehåller planering och fix inför något roligt event vi har i ropet (som det här!). Den tredje att vara med och utveckla det här. Och en himla massa annat där emellan. Just den skriftliga kommunikationen och möjligheterna att leka med det skrivna ordet är något jag tycker är väldigt roligt och det får jag verkligen chansen att använda i mitt jobb.

Hur gör du för att ladda batterierna inför en ny jobbvecka på söndagar?
Efter lite sovmorgon och frukost framför nyhetsmorgon tar jag gärna en promenad, helst i skogen. Är det fint väder (och allra helst vår!) är jag ute och lapar lite sol med en kopp kaffe i handen. Sällskapssjuk som jag är har jag gärna sällskap största delen av dagen.

Fem snabba med Elin

Julafton / midsommarafton
Solsemester / skidsemester
Förrätt / efterrrätt
Hund / katt
Lösgodis / popcorn