Vem är Christina?

Dags att lära känna Christina. Alltid glad och ger det lilla extra, det är Christina det!

Hej Christina!
Hello!

Vad har du för roll på Ny Position?
Oj, min titel är lång! ”Human resource management, senior executive recruiter and search”. Det innebär att jag är senior rekryteringskonsult och jobbar främst med rekrytering och search av ledande befattningar. Jag jobbar också som HR-konsult mot olika företag där jag stöttar/coachar chefer och ledningsgrupper individuellt men också i olika organisationsutvecklingsfrågor.

Nämn tre saker som gör att du trivs bra på Ny Position?

Till att börja med måste jag nämna mina fantastiska kollegor och möjligheten att få jobba mot spännande organisationer och uppdragsgivare. Men för mig har det också varit en stor trigger att ha fått bidra i utvecklingen av Ny positions resa dit vi är idag. Jag kommer tidigare ifrån ett stort bolag med tydliga rutiner och processer. Att ha fått nyttja sina tidigare erfarenheter och kunskaper i kombination med att ha fått vara med och bygga, forma processer etc har varit, och är, en jättekul resa.

Vad hittar du helst på en ledig dag?
Då åker jag gärna till vårt sommarhus på västkusten som ligger i det lilla fiskeläget Glommen. Där umgås jag allra helst med min familj och vänner samt vår hund Bonzo.

Du får chansen att ta en lunch med valfri känd person, vem väljer du och varför?
Nordkoreas ledare Kim Jong-Un, förutsatt att jag då får göra en personbedömning på honom. Jag är sjukt nyfiken (förvisso skräckblandad nyfikenhet) på hans profil och framförallt på hur hans personlighetsprofil skulle mäta mot skalorna i verktyget HDS (Hogans deskriptiva skalor). Det instrumentet ger information om hur en person reagerar på ökad press, påfrestning och osäkerhet och hur detta kan yttra sig i både konstruktiva och destruktiva beteendemönster.

Fem snabba med Christina

Beck/Johan Falk
Bok/film
Östkusten/västkusten
Facebook/Instagram
Weekend i London/weekend i Paris