Vem är Lydia?

Dags att lära känna Lydia, tjejen som gärna kör tuffa crossfitpass på fritiden. Hon började för ett halvår sedan och briljerar redan i sina uppdrag, DET kallar vi power!

Hej Lydia! Vad jobbar du med på Ny Position?
Hej! Jag jobbar främst med att hitta ”Perfect Match” i rekrytering och search, men även lite HR-uppdrag i form av vår unika NMI som även mäter företags Employer Brand.

Vilket är ditt favoritmoment i jobbet?

Här på Ny Position jobbar vi brett med både HR och rekrytering, vilket jag tycker är superkul eftersom jag får möjlighet att nyttja den verktygslåda jag erhöll från min personalvetarutbildning. Är jag tvungen att välja ett specifikt moment i tjänsten skulle jag nog dock säga att det roligaste är att få möta kandidater och kunder! Det är en fantastisk känsla när man lyckas matcha kandidat och kund.

Du vaknar upp till en helt ledig lördag framför dig, vad gör du helst?

Morgonen inleds med en lång och härlig frukost tillsammans med sambon – ibland är det pannkakor som står på menyn, ibland är det äggröra och bacon (vi gillar att äta). Dagen följs sedan av någon form av aktivitet, får sambon sin vilja igenom blir det en sväng på stan – får jag bestämma, uppväxt på landet som jag är, blir det gärna en skogstur. Kvällen spenderas sedan med vänner, oftast blir det film eller sällskapspel…. Och massa godis (återigen, vi gillar att äta :) ).

Du får chansen att ta en lunch med valfri känd person, vem väljer du och varför?
Tia-Clair Toomey som har vunnit Crossfit-VM två gånger och deltagit i OS i grenen tyngdlyftning. Hon är absolut en av mina främsta förebilder! Grymt stark fysiskt men har på senare år också gjort en häftig mental resa som skulle vara riktigt intressant att få höra mer om.

Fem snabba med Lydia
Bok/film
Östkusten/västkusten
Planering/spontanitet
Sagan om ringen (Filmerna) / Harry Potter (Böckerna)
Förmiddag / Eftermiddag