"Perfect match" - till en ny nivå

Ny Position ligger i framkant när det gäller kompetens och kvalitet. Vi tar nu nästa kliv och fördjupar vårt arbete vad gäller kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa ”Perfect Match” för dig som kund.

Genom predictiva analyser av data kan du bättre förutsäga dina medarbetares beteende och agerande och därigenom fatta bra faktabaserade beslut.

– Med hjälp av vår samarbetspartner Assessio är vi nu certifierade i deras nya verktyg Ascend by Assessio för kompetensbaserade personbedömningar, berättar Christina Cajtoft. Genom detta verktyg har vi nu ett unikt systemstöd som möjliggör ännu högre träffsäkerhet i våra rekryteringsprocesser, men också i andra sammanhang när vi jobbar med personbedömningar.

Systemet Ascend by Assessio är det mest moderna evidensbaserade systemet för urval och matchning och framför allt bryter det ny mark för affärsdriven HR.

Systemet har byggts utifrån övertygelsen om att framtidens HR kommer att bygga på data, vetenskap och kvalitetssäkring genom alla cykelns led. Nyfiken? Läs mer om Ascend.

Tack Assessio för givande dagar som gett oss ännu mer energi och mod i det fortsatta samarbetet med våra kunder.