Seminarium tillsammans med oss

Ni kanske har sett att Ny Position har hållt i frukostseminarium det senaste? Vi har bland annat varit i Jönköping, Nässjö och Tranås där vi pratat om Interim Management. Vi har också anordnat en frukostföreläsning tillsammans med Gustav Radell, marknadschef för Google Sverige. Allt som en del i vårt arbete där vi bidrar med kunskap!

Ta del av Roger Jonssons erfarenheter av Interim Management eller Christinas Cajtofts kunskap kring varför kompentensbaserad intervjuteknik är så oerhört viktigt. Vi erbjuder olika upplägg format utefter våra tre affärsområden:

Rekrytering – rekrytera rätt kompetens och ditt företag når nya höjder.

Interim Management – en chef med omedelbar verkan och rätt att genomföra. Vilka förändringar behöver göras snabbt för att ta företaget till nästa nivå?

Human Resources – employment branding, värderingsbaserat medarbetarskap, personalstrategi och kompetensutveckling.

Tre delar som alla är stöttepelare för en glad och välmående organisation. Eller känner kanske du som läser att du sitter på värdefull kunskap du vill dela med dig av? Då är det möjligt att vi anordna ett seminarium ihop som vi gjorde med Gustav Radell. Läs mer om det eventet här.

Låter något av detta intressant för dig, ditt företag eller din organisation? Vi bidrar mer än gärna med kunskap. Kontakta oss så kommer vi överens om ett upplägg som passar er!