Rekrytera rätt kompetens och ditt företag når nya höjder

Letar du efter en ny position? Chansen är stor att du hittar den just här.

På Ny Position jobbar vi med rekrytering av chefer och specialister. Med ett aktivt engagemang och ett systematiskt arbetssätt arbetar vi parallellt med ett fåtal uppdrag för att säkerställa kvalitet framför kvantitet. Vår rekryteringsprocess skapar Perfect Match.

Våra rekryteringskonsulter har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering och ledarskap. Låt oss hjälpa till när du behöver en chef eller specialist – våra unika nätverk ger resultat.


Chefsrekrytering – ny ledare

Vi hjälper dig hitta Perfect Match i ledningsstrukturer genom att göra en grundlig genomgång av era behov, titta på organisationens kultur och värderingar samt gruppens sammansättning och dynamik.

Sök specialist – använd en specialist

Rätt specialist i din verksamhet gör skillnad. På Ny Position är vi bra på att identifiera de bästa specialisterna inom bl.a. ekonomi, försäljning, marknad, HR, kommunikation, inköp, produktion och teknik. För att hitta duktiga specialistkandidater behövs inte bara kompetens inom rekrytering och search utan även klurighet, ihärdighet och ett stort engagemang.

Executive Search – med största diskretion

Handplocka kompetens, utan att gå ut officiellt. Ofta handlar det om positioner på koncernlednings-, företagslednings-, eller styrelsenivå, såväl nationellt som internationellt. I Executive Search behandlar vi varje uppdrag unikt och anpassar vår process och våra metoder för att nå bästa resultat. Med riktad sökning och största diskretion kontaktar vi lämpliga kandidater som har rätt kompetens och personlighet för den aktuella positionen.

Rätt styrelse – bättre position

En dynamisk styrelse påverkar affären och en väl sammansatt styrelse kan vara det som gör företaget till en vinnare på marknaden. I vårt nätverk har vi erfarna styrelseproffs, men även den nya generationens ledamöter. Utifrån ägarnas målsättningar analyserar och utvärderar vi lämpliga kandidater för att säkerställa att rätt strategisk kompetens tillförs i bolaget.


Har du frågor kring rekrytering? Kontakta oss

Är du en kandidat? Registrera dig här

Söker du jobb? Lediga uppdrag

Chefsrekrytering - Ny Position

Referensuppdrag

  • VD – Alla uppdrag är inte offentliga och vi hjälpte en kund att hitta ny VD med kvalificerad search.
  • HR-chef – En större industrikoncern behövde en HR-chef vilket vi löste genom att nyttja våra nätverk och databaser.
  • Strategisk inköpare – Svårt uppdrag som våra rekryteringskonsulter löste genom att leta på platser som inte är så vanliga.
  • CFO – Kan tyckas lätt att lösa men ibland kan det vara svårt att hitta den som matchar uppdragsgivaren. Vår djupa kunskap om testverktyg var nyckeln.
  • Rektor – Privat skola behövde en rektor med lite höjd. Annonsering i olika medier tillsammans med search löste uppdraget på bästa sätt.

Kunder som vi jobbar med

Elitfönster logo - Ny Position
XANO logo - Ny Position
Eurofins logo - Ny Position
Väderstad logo - Ny Position
Esbe logo - Ny Position
Nobia logo - Ny Position

“Vi jobbar långsiktigt och i Ny Position har vi hittat en professionell partner som förstår oss och den gruppdynamik som finns inom vårt företag”.

Thomas Kiratsopoulos
Managing Director
Eurofins Environment Testing Sweden AB

“Jag har anlitat Ny Position under flera år eftersom de alltid förstår behoven i kompetens och personlighet snabbt. De levererar ett otroligt engagemang i alla processer, de är professionella, smidiga att arbeta med och hittar helt rätt kompetens”.

Joakim Andersson
Head of Supply Chain Nordics and central Europe
Nobia

”För oss på ESBE är Ny Position en trogen och långsiktig samarbetspartner. Med skicklighet, tempo och flexibilitet lever de upp till våra högt ställda krav och förstår snabbt vad vi behöver för kompetens, oavsett om det handlar om styrelserummet eller ledningsgruppen”.

Peter Cerny
CEO
ESBE Aktiebolag