Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongprodukter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Cement, som har cirka 60 000 medarbetare i fler än 60 länder.

Teknisk säljare

För att möta en växande marknad stärker vi nu vår säljorganisation. Vi söker dig som är nyfiken och som med eget driv hanterar hela säljprocessen. Prefabricerade betongelement är en viktig länk i ett utvecklat industriellt byggande. På Abetongs marknadsområde Anläggning, arbetar vi med prefabricerade broar och tunnlar, tanksystem, vägbarriärer, teknikbyggnader och mycket mer. Abetong är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande möjligheter i samband med stora infrastrukturprojekt som Ostlänken, Västlänken och Förbifart Stockholm. Vill du vara med och vidareutveckla vår marknadsposition?

Som säljare arbetar du aktivt med marknadsbevakning, kundbearbetning och projektorienterad försäljning. Du verkar nära byggherrar och byggentreprenörer i tidiga projektskeden, där du hanterar förfrågningar och anbud, identifierar kundens behov och ger rådgivning om effektiva lösningar. Som säljare har du internt ett nära samarbete med konstruktion, produktion och projektledning i samband med projektuppstart och kundrelaterade aktiviteter. Du arbetar till största del med kunder från Stockholm till söder och placering är på vårt kontor i Växjö.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alt. motsvarande kunskaper. Du har tidigare erfarenhet från byggsektorn eller en angränsande bransch, som har gett dig en god förståelse för komplex projektförsäljning och byggtekniska frågeställningar. Du är van användare av Officepaketet och hanterar svenska och engelska i både tal och skrift.

I din roll arbetar du självständigt med många externa kontakter. Vi ser därför att du är lyhörd, nyfiken och en god relationsbyggare. Du har en god struktur i ditt arbete och en affärsmässighet som driver dig till avslut. Då rollen innebär längre säljcykler och mer komplexa offertunderlag behöver du ha en administrativ ådra och uthållighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.