Tranås kommun är Tranås största arbetsgivare med cirka 1800 månadsanställda som erbjuder tjänster och service till Tranås cirka 19 000 invånare. Vi har ett tydligt tillväxtmål – 20 000 invånare år 2025. Detta kräver kompetenta medarbetare som trivs. Det är viktigt för oss att aktivt arbeta för att kunna attrahera, rekrytera, behålla, utveckla och välkomna tillbaka medarbetare. Vill du vara med och utvecklas med oss och på så sätt göra skillnad – VARJE dag?

HR-chef

Är du redo för en spännande framtid där du har chansen att forma och utveckla en modern och framåtriktad HR-funktion? Vill du arbeta i ett spännande och utmanande klimat där din arbetsdag präglas av arbete kring förändring, förbättring och utveckling?

Med ansvar för den dagliga HR-verksamheten inom Tranås kommun arbetar du strategiskt med kompetensutveckling och kompetensförsörjning. För tjänsten gäller förbättringsarbete, både internt men även externt till förvaltning, nätverk med mera. Med en plats i kommunkoncernens ledningsgrupp ansvarar ni tillsammans för att nå uppsatta mål. Tjänsten innebär ledning av en avdelning med sju medarbetare inom kommunledningsförvaltningen. Teamet består av HR-specialister med olika kompetenser inom såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Som HR-chef rapporterar du till kommunchefen.

Vi söker dig med universitet- eller högskoleutbildning, gärna på masternivå, inom HR eller motsvarande. Du har en bred kunskap kring arbete med såväl strategiska som operativa HR-frågor. För att passa i rollen som HR-chef har du erfarenhet av HR-arbete med ledaransvar samt förbättringsarbete som visat goda resultat. Som person trivs du, och är van vid att arbeta i en större organisation. Du är affärsorienterad vilket innebär att du är duktig på att utforma strategier för att utveckla, nå och följa upp uppsatta mål och hålla budget inom HR-området.

Du har en känsla för hur den digitala utvecklingen och hur employer branding kan hjälpa Tranås kommun att ta sig till nästa nivå och stärka bilden av dem som en attraktiv arbetsgivare. Ett resultatorienterat driv tillsammans med god strukturell förmåga är viktigt för att passa detta uppdrag, samtidigt som du är kommunikativ och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.