OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 180 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 14 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Teknisk säljare

OEM Automatic söker nu en ny teknikintresserad lagspelare som vill utvecklas inom sälj till vårt produktområde Tryck & Flöde med placering på vårt säljkontor i Malmö. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas.

Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du med ditt engagemang får möjlighet att skapa nya affärer genom att bearbeta befintliga och till viss del nya kunder. Du får självständigt planera, genomföra och följa upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, offerering, sluta avtal, dokumentation av säljprocessen samt ge teknisk rådgivning till kund.

Vi söker dig som idag har ett tekniskt arbete så som exempelvis elektriker eller servicetekniker inom automation/mekanik, men nu vill utvecklas inom försäljning. Du har en utbildning med inriktning mot teknik och/eller försäljning. Du har en stark drivkraft att nå dina mål och brinner för försäljning. Vidare trivs du i en stimulerande miljö med många kollegor och högt tempo.

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har ett stort tålamod och ett driv framåt med känsla för affärer och fokus på avslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du vara en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav. Ditt distrikt är hela Skåne, Karlskrona och Halmstad.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Ida Jergell 036-330 09 02 eller Jeanette Boström 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.