Inwido Sverige är en del av Inwido, Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Hemmafönster, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar.

Strategisk inköpare

Är du en affärsmässig, kommunikativ samt analytisk person som brinner för att utveckla nya och befintliga leverantörer? Inwido befinner sig i en spännande förändringsprocess med målet att skapa en produktion i absolut framkant och söker nu en strategisk inköpare.

Som strategisk inköpare hos oss har du huvudsakligen helhetsansvaret att utveckla ett antal större leverantörer inom både direkt och indirekt material kopplat till vår produktion och ett nära samarbete med våra produktionsenheter. Detta innebär strategisk affärsutveckling genom att analysera och implementera optimala inköpsstrategier. Fokus i tjänsten kommer att vara att utveckla affärsrelationerna till leverantörerna samt att säkra leveranser. Placeringsort är på någon av våra enheter i antingen Jönköping, Lenhovda, Växjö eller Vetlanda.

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av att självständigt driva strategiska inköpsprocesser. Du har en relevant utbildning inom ekonomi eller teknik motsvarande högskoleingenjör. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en förståelse för produktion och en god teknisk förståelse. Då rollen innebär mycket leverantörskontakter både i Sverige och internationellt är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Resor inom våra enheter förekommer vilket kräver att du har körkort.

Som person är du prestigelös, drivande och utvecklingsorienterad. I din kommunikation är du relationsskapande, taktisk och tydlig. Du trivs i en utmanande och varierande roll med en spännande balans mellan mycket kontaktytor och ett analytiskt arbete med hög struktur. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en inköpsorganisation där arbetet bedrivs både självständigt och i team, med en hög ambition att skapa ytterligare konkurrenskraft för vår koncern.

Ny Position arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.