Dynniq är ett dynamiskt, högteknologiskt och innovativt företag som erbjuder integrerade mobilitets- och energilösningar internationellt. Våra 1800 medarbetare, representerade i fler än 12 länder, designar, utvecklar, integrerar och underhåller tekniska lösningar som förbättrar flödet i vardagen. Vårt uppdrag är att ge människor och varor möjlighet att nå sina destinationer effektivt, hållbart och säkert, genom avancerade tekniska lösningar. Dynniq har omfattande kunskap av att hantera mobilitet, parkering och energi med hjälp av systemteknik. Våra lösningar möjliggör effektiv sammankoppling av mobilitet och energiflöden som skapar en viktig och stark infrastruktur. Vår erfarna och kunniga personal arbetar nära våra kunder i Europa, Sydamerika, USA och Kanada. Vi engagerar oss på ett pålitligt, öppet och aktivt sätt med våra kunder; ”'vi tar plats i din värld ”.

Sales Manager

Vi söker dig som vill driva och utveckla vår produkt- och tjänsteförsäljning till nästa nivå. Rollen innebär även att upprätta årsplaner och tydliga mål samt att aktivt delta i att ta fram en övergripande försäljningsstruktur med fokus på utveckling och tillväxt. I din operativa säljroll ansvarar du för att planera och bedriva säljarbete av komplexa ITS-produkter och lösningar. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder, ex. kommuner, statliga verk men också större koncerner. Du ingår i ledningsgruppen och kommer att ha en roll i företagets innovationsprocess. Du har ett eget säljansvar som sträcker sig över Sverige och du rapporterar till VD. Placeringsort Stockholm eller Jönköping.

För att lyckas i rollen söker vi dig med gedigen säljerfarenhet och en övergripande förståelse för komplexa tekniska lösningar och installationer. Du har dokumenterad erfarenhet av att ha uppnått goda resultat och har tidigare erfarenhet från offentlig upphandling. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik, alt. likvärdig erfarenhet, och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift. Har du tidigare arbetat inom infrastruktur och har erfarenhet från ITS, ser vi det som meriterande.

Som person är du affärsmässig, strukturerad och utvecklingsinriktad. Du har en stark drivkraft, är målfokuserad och har en förmåga att skapa både goda relationer och resultat. Din entreprenöriella ådra tillsammans med ett strategiskt och proaktivt tänk, hjälper oss vidare i utveckling både gällande kunder och produkter. Vidare är du en prestigelös och positiv lagspelare som drivs av att få andra att växa. Våra ledord; pålitlighet, öppenhet och proaktivitet är något som du själv sätter högt. För rätt person kan det finnas goda utvecklingsmöjligheter i företaget. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Catharina Bülow på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.