Kongsberg Automotive är en ledande leverantör till fordonsindustrin över hela världen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför system och komponenter till bilar, lastbilar, bussar och off-highway fordon. Kongsberg Automotive har sitt huvudkontor i Zürich, Schweiz och har 32 enheter i 19 länder i alla världsdelar. Kongsberg Automotive, omsätter omkring en miljard EURO och har ca 11 000 anställda. I Sverige har vi över 550 medarbetare i Mullsjö, Ljungsarp och Göteborg. www.kongsbergautomotive.com.

HR Business Partner

Brinner du för HR-frågor och vill arbeta i en stor internationell koncern? Har du erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete? Brinner du för ledarskap och att stödja chefer i deras dagliga arbete?

Som HR Business Partner på Kongsberg Automotive arbetar du i en stödjande roll mot ett 50-tal chefer i Sverige. Du arbetar ur ett förändringsperspektiv där du blir en viktig resurs att stödja och coacha ledningsgrupper och chefer i HR-relaterade frågor. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera chefsutveckling och efterföljare planering, lokal employer branding, kompetensförsörjning, rekrytering, organisationsutveckling samt andra talent management processer. Rollen innebär även att vara delaktig i implementering och uppföljning av HR-processer och policys. Vidare kommer du också vara delaktig i att driva olika HR-projekt och ansvara för vissa övergripande HR-processer. Arbetet innebär att stödja hela vår svenska verksamhet som finns i Göteborg, Ljungsarp och Mullsjö. Din placeringsort blir Mullsjö och du rapporterar till Vice President Human Resourses, Powertrain & Chassis.

Vi söker dig med högskoleutbildning inom HR eller motsvarande. För att passa för denna roll har du minst fem års erfarenhet av professionellt HR-arbete i en internationell miljö. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av tillverkande verksamhet, har du dessutom erfarenhet av automotive branschen är det meriterande. Du är van vid och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö eller tillväxtorganisation. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du engagerad och lösningsfokuserad med viljan att arbeta utvecklingsorienterat och göra skillnad. Du är kommunikativ, handlingskraftig och tar ett stort ansvar för att leverera resultat. Affärsmässighet, konsultativt arbetssätt och hög integritet är egenskaper som vi värderar högt. Vidare är du pedagogisk och har förmågan att koppla HR-processer till företagets övergripande mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten på via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.