Fastighetsförvaltare

Trivs du i ett högt arbetstempo? Arbetar du självständigt och ser till att saker blir gjorda? Vi söker en engagerad fastighetsförvaltare med utpräglat servicetänk!

Som fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för vårt fastighetsbestånd i Tranås. Det dagliga arbetet innebär att du tillsammans med ett duktigt team bestående av både uthyrare och fastighetsskötare, ansvarar för det löpande arbetet med både lägenheter och ett antal kommersiella fastigheter. Rollen innebär bland annat att ansvara för besiktningar, renoveringar, upphandlingar samt uthyrning av lokaler/lägenheter. Tjänsten innebär även att du leder ett antal fastighetsskötare och samverkar med uthyrare och har en löpande kontakt med företagets hyresgäster. Vidare har du kontakten med entreprenörer inom ditt område.

Vi tror att du har relevant utbildning och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat som arbetsledare på ett byggföretag ser vi det som meriterande.

Du blir till en början anställd hos Ny Position och för rätt person finnas det goda möjligheter till fast anställning hos vår kund.

Som person är du affärsmässig, flexibel och trivs att arbeta i ett högt tempo. Vidare så arbetar du självständigt och får saker att hända. Viktigt för tjänsten är att du har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av lojalitet samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå kundens mål.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten på via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.