Flokk What used to be Scandinavian Business Seating, is now Flokk. Flokk is the leading manufacturer of high quality workplace furniture in Europe, developing a growing family of brands. We are the proud owner of product brands HÅG, RH, BMA, Offecct, Giroflex, Malmstolen and RBM. About 2500 employees all work together to realize the vision of our company - Inspire great work!

Senior Accountant

Vill du bli en del av Flokken? Känner du en attraktionskraft i att arbeta med ekonomi i ett internationellt företag med stark koppling till produktion?

I rollen som redovisningsekonom inom FLOKK arbetar du koncernövergripande med redovisning och har ansvar fullt ut för de svenska bolagen. Tyngdpunkten för tjänsten är redovisning, avstämningar och bokslutsarbete. Vidare medverkar du vid rapportering, upprättar årsredovisningar och skattedeklarationer. Du kommer ha ett tight samarbete med våra kollegor i Group Finance. Resor förekommer någon gång i månaden. Du rapporterar till Manager Group Accounting i Norge. Tjänsten är placerad i Nässjö.

Vi söker dig som är civilekonom och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ett tillverkande bolag eller från någon revisionsbyrå. Du trivs med att arbeta i projekt och gillar att ha stort ansvar med möjlighet att påverka. Du är en van användare av Office-paketet och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande om du är duktig användare av IT och ekonomi/affärssystem.

Som person är du drivande och självgående med en hög analytisk förmåga. Du har lätt för att organisera och strukturera samt att se komplexa affärssammanhang. Vidare är du kommunikativ och flexibel med god förmåga att skapa bra relationer med medarbetare runt om i organisationen. Vi söker en person som finner det stimulerande att arbeta med redovisning. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas med koncernen.

Vi erbjuder dig ett kvalificerat arbete med stora möjligheter att påverka och forma din egen roll. Hos oss finns goda möjligheter att växa i en stabil organisation som ligger i framkant och är marknadsledande i Skandinavien.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Anna Josefsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.

Detta uppdrag är tillsatt.