Dynniq är ett dynamiskt, högteknologiskt och innovativt företag som erbjuder integrerade mobilitets- och energilösningar internationellt. Våra 1800 medarbetare, representerade i fler än 12 länder, designar, utvecklar, integrerar och underhåller tekniska lösningar som förbättrar flödet i vardagen. Vårt uppdrag är att ge människor och varor möjlighet att nå sina destinationer effektivt, hållbart och säkert, genom avancerade tekniska lösningar. Dynniq har omfattande kunskap av att hantera mobilitet, parkering och energi med hjälp av systemteknik. Våra lösningar möjliggör effektiv sammankoppling av mobilitet och energiflöden som skapar en viktig och stark infrastruktur. Vår erfarna och kunniga personal arbetar nära våra kunder i Europa, Sydamerika, USA och Kanada. Vi engagerar oss på ett pålitligt, öppet och aktivt sätt med våra kunder; ”'vi tar plats i din värld ”.

Business/Financial Controller

Vill du jobba i ett dynamiskt och innovativt företag? Dynniq söker en Business/Financial Controller som vill arbeta i en bred och ansvarsfull roll i en internationell organisation som växer.

Som Business/Financial Controller kommer du att ha en nyckelroll i företaget. I din roll kommer du bl.a att ansvara för daglig analys och resultatuppföljning, månadsbokslut, working capital, cash flows, framtagning och rapportering av KPI’er och diverse ad hoc analyser. Vidare utför du regelbundna bedömningar och analyser av pågående projekt och du arbetar nära VD Sverige. Du ingår i en nordisk finansgrupp som leds av Nordisk CFO i Finland, till vilken du även rapporterar. Välkommen till ljusa och fräscha kontorslokaler i Skärholmen.

Vi vill jobba med dig som är civilekonom och har flera års erfarenhet av likande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Verksamhetsnära arbete i en händelserik miljö är där du trivs som bäst. Du är systemintresserad och har du tidigare erfarenhet av MS Navision ser vi det som mycket positivt. Eftersom vi ingår i en internationell koncern utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du lätt för att se helheten och har känsla för siffror och analys. Du är engagerad, nyfiken och trivs i en roll där du får ta egna initiativ samtidigt som du vågar ifrågasätta. Du har god kommunikativ förmåga och har vana från en rådgivande roll. Då bolaget befinner sig i en expansiv fas behöver du vara flexibel i arbetssätt och inställning, samt se förändringar som något inspirerande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Catharina Bülow på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande varpå vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.