ILAB Container AB är en etablerad och expansiv containertillverkare i Sverige. Företaget är beläget i Tranås och omsätter ca 170 mkr med 13 anställda. Vi behärskar hela kedjan från utveckling och konstruktion till produktion, logistik och eftermarknad. Men det verkliga värdet ligger i ambitionen att förstå och förbättra våra kunders affärssituation. Affärsidén – att erbjuda och konstruera enkla, säkra och funktionella containrar för insamling, sortering och transport av restprodukter i Norden – gör att ledande aktörer med glädje sätter sitt namn på våra produkter. ILAB ingår i San Sac Group AB, www.sansacgroup.com. Läs mer om oss på www.ilabcontainer.se.

Konstruktör

Sitter du på ett tekniskt intresse och motiveras av att hitta de bästa lösningarna? Då kan du vara rätt person för ILAB.

Som konstruktör hos oss arbetar du med många kontaktytor inom konstruktion och utveckling av produkter där du är delaktig i hela produktcykeln. Du sitter tillsammans med vårt härliga gäng i Tranås och blir en del av ett spännande och målinriktat företag som bidrar till hållbar utveckling. Våra kunder hittar du framförallt inom återvinningsbranschen - en bransch under ständig utveckling. Det blir din uppgift att utveckla, förbättra och anpassa ILABs marknadsledande produkter - genomtänkta containerlösningar för insamling, sortering och transport av restprodukter.

Du ingår i ett team bestående av fyra duktiga konstruktörer. I dina arbetsuppgifter ingår löpande konstruktionsarbete samt deltagande i projekt från kundkontakt till tillverkning. Ditt arbete sker i nära samverkan med övriga kollegor i Tranås och du har även tät kontakt med vår samarbetsparter i Polen.

Vi vill jobba med dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Vi ser mycket positivt på några års erfarenhet från en yrkesroll med tydliga inslag av konstruktionsarbete och produktutveckling. Extra glada blir vi om du kan addera kunskaper av 3D CAD. Med enkelhet och finess förstår du hela tillverkningskedjan och hur ditt arbete påverkar slutresultatet. Vi utgår ifrån att du har B-körkort samt goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Du kommer uppskattas i teamet för att du är en ansvarsfull och prestigelös lagspelare. Fokus på resultat kombinerat med kreativ problemlösning är en självklarhet för dig. Vi förutsätter att du är noggrann med ditt arbete och lägger stor vikt vid att alltid lämna ifrån dig tydliga och korrekta ritningsunderlag.

Antar du utmaningen? Då är du välkommen med din ansökan till ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och växande företag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.