Fläkt Group är globalt marknadsledande inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet enligt devisen ”we bring better air to life!”. Vi är cirka 3600 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi erbjuder stimulerande utmaningar inom flera yrkeskategorier i en händelserik internationell miljö. Vill du bli en av oss?

Projektledare - produktionsteknik

Är du en grym projektledare som brinner för produktion och teknikutveckling? Vill du bli en del av vårt energiska produktionstekniska team som drivs av att hela tiden jobba smartare? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Om vi skulle beskriva Fläkt Woods för dig genom tre saker, skulle vi belysa en stor anrik industri med attraktivt geografiskt läge, spännande kundanpassade produkter som är utvecklade av ett eget sofistikerat Center of excellences och sist men inte minst en högautomatiserad produktion i framkant.

Som projektledare ansvarar du för att utveckla vår maskinpark och skapa förutsättningar för en effektivare produktions-setup i syfte att optimera vår produktion. Du kommer vara involverad i flera stimulerande utvecklingsfrågor och ha en tät kontakt med andra funktioner inom företaget. Du driver både lokala och koncernövergripande optimerings- och investeringsprojekt med tillhörande metodutveckling och riskanalyser. Parallellt med detta blir du ett viktigt tekniskt stöd till produktionen i dagliga frågeställningar. Arbetet drivs i förenlighet med LEAN-metoder. Du rapporterar till vår produktionstekniska chef.

Vi letar efter dig som har en teknisk utbildning inom produktionsteknik samt ett par års erfarenhet från en projektledande roll inom produktion eller teknik. Vi blir extra glada om du tidigare har jobbat med produktionslayouter, förbättrings- och investeringsprojekt samt har god insikt i LEAN-metoder. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du driven och utvecklingsorienterad med en analytisk ådra där du har blick för helhet och sammanhang. Du kommer bli uppskattad för din kommunikativa förmåga och din teamorienterade prestigelöshet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Roger Jonsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.