MultiDocker designar, tillverkar och säljer några av världens mest effektiva produkter för materialhantering, anpassade för hamnar, terminaler och industriellt bruk. MultiDocker har ett nära samarbete med Caterpillar och är en global aktör med kunder framför allt i Europa, Sydamerika och Asien. Företaget finns listat på börsen, NGM – Nordic Growth Market. Huvudkontoret finns i Norrköping. Idag innefattar företaget ett 20-tal medarbetare, dotterbolag för tillverkning och försäljning utomlands, samt ett omfattande internationellt nätverk av agenter och partners.

CFO

Vi fortsätter stadigt att växa och söker nu en CFO som med en finansiell kunskap och ett kommersiellt fokus vill leda och utveckla vår ekonomifunktion samt skapa effektivitet i både våra transaktioner och processer.

Som CFO hos oss på MultiDocker ansvarar du för Cash Flow, likviditetsuppföljning och rapportering samt inte minst finansieringsfrågor (SEK, CAT Finance m.fl.). Du leder ett finansteam som är stationerade i flera olika länder, varav fyra i Norrköping, där du genom struktur och ett engagerande ledarskap säkerställer att redovisningen fungerar stringent på koncernens samtliga enheter. Du sitter med i koncernledningsgruppen och rapporterar till CEO. Placeringsort är vid vårt huvudkontor i Norrköping.

Vi söker dig som är civilekonom med erfarenhet från börsnoterade bolag, IR-frågor, bank- och finansieringsfrågor samt likviditetsplanering. Tidigare erfarenhet av konsoliderande redovisning på koncernnivå och Due Diligence ser vi som meriterande.

För oss på MultiDocker står människan i centrum och vi bygger vår framgång och tillväxt på ansvarsfulla människor med entreprenörsanda, kreativitet och initiativförmåga. För att bli lyckosam i rollen som CFO hos oss ser vi därför att du är driven, kvalitetsmedveten och med skicklighet motiverar och inspirerar dina medarbetare. Du navigerar med stabilitet och affärsmässighet i en föränderlig och global kontext och drivs av tjusningen att vara med och utveckla både medarbetare och processer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Annika Quennerstedt på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast den 14 februari.

Detta uppdrag är tillsatt.