Inwido Sverige är en del av Inwido, Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Hemmafönster, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar.

Kvalitetstekniker

Vill du utveckla kvalitetsprocesser i en framgångsrik koncern? Drivs du av förbättringsarbete och vill vara med på vår resa mot en produktion i absolut framkant? Då kan du vara vår nya kvalitetstekniker!

Hos oss arbetar du aktivt med att upprätthålla och vidareutveckla företagets verksamhetsledningssystem vad det gäller funktion, effektivitet och certifierbarhet. Genom att utbilda våra kunder och fabriker i kvalitetsverktygen, bidrar du proaktivt till att minska våra kvalitetskostnader i tillverkningsprocessen. Du är också med och fastställer planer för internrevisioner och säkerställer att externa revisioner kan genomföras med goda resultat på kort och lång sikt. Du rapporterar till kvalitetschef.

Vi letar efter dig som du har en relevant högskoleutbildning och en erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete i ett tillverkande företag. Goda kunskaper i moderna kvalitets- och verksamhetssystem är ett stort plus. Likaså om du har en inriktning mot mätteknik. Då du även kommer vara involverad i projekt som involverar våra övriga produktionsenheter är körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, metodisk och lösningsorienterad. Du erbjuds ett varierande och händelserik arbete där egen drivkraft och initiativförmåga är en framgångsfaktor. Vidare är du social i kontakten med andra och trivs med ansvaret att vara navet för våra kvalitetsfrågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är en spännande roll med möjlighet att både växa och påverka i ett framgångsrikt företag i ständig utveckling. Är du villig att anta utmaningen ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.