QEHS Director

Motiveras du av att arbeta koncernövergripande med frågor som rör kvalitet, miljö - och säkerhet? Har du i tidigare roller framgångsrikt drivit förändringsarbete och därmed har god insikt I hur man skapar långsiktig stabilitet och utveckling I ett bolag?

Vi söker en erfaren välmeriterad QES-Manager till en industriell aktör i Östergötland. Vår uppdragsgivare är ett producerande internationellt företag med stora framgångar. Rollen utgör en viktig del av ledningsgruppen och man rapporterar till VD. Ditt ansvar blir att jobba för ett ökat kvalitets-, miljö- och säkerhetsfokus i organisationen där du tar fram, implementerar och följa upp långsiktiga strategier för ansvarsområdet.

Låter det som ett spännande uppdrag så anmäl ditt intresse redan idag. I denna process som är en Excecutive Search söker vi kandiater I våra nätverk parallellt med att vi behandlar inkomna intresseanmälningar. Vi vill gärna ha din anmälan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Helen Einarsson Lundin på tel: 036-3300906

Detta uppdrag är tillsatt.