Internordic säljer lagerlösningar, tätningar och låselement till den seriemässigt tillverkande industrin. Vårt huvudkontor och lager ligger i Nässjö. Vi är totalt 36 anställda och omsätter ca 115 MSEK. Internordic ingår i OEM-International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag med 34 rörelsedrivande enheter i 14 länder. Läs mer på www.internordic.com

Teknisk säljare

Låter teknisk försäljning, högt kundfokus och god sammanhållning som något för dig?

Då ska du söka tjänsten som Teknisk säljare till Internordic. Din arbetsdag består av stimulerande säljarbete där du ansvarar för ett säljdistrikt med köpande kundbas och god tillväxtpotential. Genom att arbeta med personlig försäljning mot den seriemässigt tillverkande industrin i Sverige blir du en viktig medarbetare i ett starkt och expansivt företag. Ditt starka driv levererar ökning av både försäljning och köpande kunder. Säljtjänsten är inom vårt affärsområde Tätningar & Låselement som marknadsför och säljer alla typer av tätningar såsom hydraulik, radialtätningar, o-ringar men också kundanpassade lösningar. Placeringsort för tjänsten är i Nässjö.

Har du erfarenhet från teknisk relationsförsäljning B2B med dokumenterat goda resultat, alternativt arbetslivserfarenhet från konstruktion eller annan likvärdig teknisk erfarenhet? En hög aktivitetsnivå, målfokus och uthållighet? Samtidigt som struktur, hög egen drivkraft och god självkännedom är tydliga egenskaper hos dig? Då kan du bli vår perfect match.

Trivs du i sociala situationer, har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer samtidigt som du alltid sätter kunden i fokus genom att se lösningen på deras problem kommer du bli framgångsrik hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Lämna din ansökan redan idag om du vill bli en del av ett stabilt företag där kunden och medarbetaren är i fokus!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Ida Jergell på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.