Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 30 000 anställda i 42 länder och mer än 410 laboratorium över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se.

Regionansvarig säljare Göteborg

Passion för försäljning. Sätter kunden i fokus. Och bygger långvariga kundrelationer. Känner du igen dig?

Då kan du vara den vi söker. En självgående och driven säljare till Eurofins Environment region Göteborg. Vi erbjuder roliga dagar som fylls med tjänsteförsäljning till både befintliga och nya kunder där ditt erbjudande är Eurofins analysportfölj gällande mark, vatten, luft och inomhusmiljö. Du arbetar med uppsökande verksamhet genom både kundbesök och per telefon för att sedan driva de affärer som du är ansvarig för. Du ansvarar även för att skriva offerter och avtal samt agera företagets ansikte utåt vid olika evenemang. Regionen omfattar Halland, Bohuslän, Västra Götaland, Dalsland och norra Småland. Du bor i regionen, med fördel i Göteborgsområdet, och rapporterar till försäljnings- och marknadschefen.

Vi ser gärna att du har arbetat med komplex, relationsbyggande B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat. Du tar dig framgångsrikt an rollen med en naturvetenskaplig och/eller teknisk utbildning inom kemi, biologi eller biokemi. Har du tidigare erfarenhet från Life Science ser vi mycket positivt på det. Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift och hanterar Officepaketet smidigt och lätt.

Vi letar efter dig som känner igen dig i egenskaper som kommunikativ, hög social kompetens, förmåga att arbeta långsiktigt, hög inre drivkraft och en stor portion målinriktning. Ditt sinne för affärer och affärsutveckling kommer naturligt likaväl som du har ett bra öga för lösningen och förmedlar detta till kund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.