Carpenter Sweden AB har haft verksamhet i Tranås sedan början av 1960-talet, sedan år 2000 ingår bolaget i Carpenter Co koncernen. Carpenter är ledande inom polyetertillverkning i block och formgjutet skum för främst möbel och sängindustrin in Norden. I Tranås arbetar 120 personer.

Project Sales Manager

Vill du arbeta med att skapa affärer, driva kundprojekt och ansvara för hela säljprocessen? Då kan du bli den vi välkomnar till Carpenter familjen.

Ett stabilt och växande företag som genomsyras av trygghet och ständiga förbättringar. Frihet under ansvar, balans mellan arbete och fritid samt enkelhet är viktiga faktorer för oss på Carpenter. Som Project Sales Manager handlar dina dagar om att driva och leda försäljning framåt där du förvaltar och utvecklar vår svenska, danska, tyska och franska marknad. Du skapar – bibehåller – och vidareutvecklar relationer med våra kunder som består av såväl större som mindre bolag. Rollen erbjuder även sälj- och budgetansvar samt en del arbete med exportförsäljning och projektledning.

Vi vill jobba med dig som är en engagerad, serviceinriktad och uthållig säljare ut i fingerspetsarna. Du är kommunikativ och prestigelös likväl som strukturerad och lyhörd. En självgående person som utstrålar affärsmässighet och har god förhandlingsvana. Du har med fördel arbetat med försäljning av tekniska lösningar tidigare och sitter på en stor teknisk förståelse. Finns dessutom erfarenhet av projektledning i produktrelaterade projekt ser vi väldigt positivt på det.

För att lyckas i rollen har du datavana, MS Office och något av de större affärssystemen. Vi utgår ifrån att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift då vårt koncernspråk är engelska. Ytterligare kunskaper inom det tyska språket ser vi glatt på. Körkort behövs och tjänsten innefattar ca 100 resdagar/år.

Våga anta utmaningen! Kanske blir just DU vår nya grymma kollega?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.