VSM Group AB in Huskvarna is a company within SVP Worldwide with around 50 employees. We are responsible for SVP’s global product development of sewing machines and aftermarket products, giving consumers worldwide the opportunity enjoy creative sewing. The products are sold under our globally leading brands SINGER , HUSQVARNA VIKING and PFFAFF .

Manager Regulatory Compliance

Låter en varierande roll med kontaktytor över hela världen intressant? Då kan du bli en del av vårt härliga team på VSM Group!

Som Manager Regulatory Compliance fokuserar du på att nya produkter möter de krav som ställs på marknaden innan lansering likväl som våra existerande produkter regleras om nya krav kommer. Tjänsten innebär ansvar för våra kontaktytor inom produktområdet symaskiner samt ytterligare områden som strykjärn, ångmaskiner och dammsugare. Att godkänna nya produkter, både symaskiner och andra SVP produkter, är en del av det dagliga arbetet i kombination med att övervaka och lösa eventuella problem kring produkter som kan uppstå. Du upprätthåller, administrerar och uppdaterar de regleringsdokument som finns för våra SVP produkter som säljs globalt. I rollen som Manager Regulatory Compliance blir du en viktig kugge i vår organisation, bl.a som stöd för försäljningsorganisationen.

Vi vill jobba med dig som har ingenjörsexamen och arbetslivserfarenhet inom liknande område. Du har koll på vilka globala marknadskrav som finns, speciellt de Europeiska direktiv som finns i samband med CE-märkning. För att lyckas i rollen är kunskap inom IEC och UL-kriterier en klar fördel. Vi utgår ifrån att du behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

Du arbetar självständigt samtidigt som du är en del av ett globalt tvärfunktionellt team. Personliga egenskaper som driv och ett noggrant och strukturerat tanke-/arbetssätt tillsammans med god kommunikativ förmåga gör dig särskilt passande för rollen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en plats i ett trevligt team på en global arbetsplats. Förutom inflytande får du också möjlighet att forma och påverka din roll. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.