International Sales Support

Tycker du det är roligt med kundkontakter och vill utvecklas i ett Retailbolag med många kända varumärken i sin portfölj? Vi erbjuder nu ett utvecklande och fartfyllt jobb som International Sales Support hos en av våra kunder i Jönköping.

Som International Sales Support kan du förvänta dig en omväxlade vardag med mycket puls och stort ansvar. Du kommer fungera som en koordinator mellan säljorganisationen och företagets kunder och bistå med information vad gäller produkter, leveranser och orderstatus. Du svarar på löpande frågor via telefon och mail, uppdaterar kundinformation i affärssystemet och tar fram underlag för rapporter och prognoser. Eftersom ditt ansvarsområde omfattar  internationella avtalskunder är det viktigt att du är en duktig kommunikatör som behärskar engelska flytande i tal och skrift. Kan du dessutom ytterligare något nordiskt språk är det meriterande.

För att lyckas och trivas rollen är prioriteringsförmåga, stresstålighet och hög servicekänsla viktiga egenskaper. Det är en fördel om du har en akademisk utbildning med inslag av logistik och ekonomi men vi är också intresserad av dig som har längre arbetslivserfarenhet av kvalificerat kundtjänstarbete eller försäljning. Har du lätt för siffror och snabbt greppar sälj – och logistikprocessen i ett större företag så har du god chans att bli lyckosam i ditt arbete. Goda kunskaper i Excel och moderna affärssystem är mycket viktigt för att snabbt komma in i arbetet.

Vi erbjuder ett dynamiskt och händelserikt arbete i en internationell miljö. Tjänsten är initialt ett längre vikariat men goda chanser finns till fast anställning hos vår kund.

Låter det som något för dig så tveka inte att skicka din ansökan redan idag dock senast den 21 mars. Har du frågor så är du välkommen att kontakta Maria Svensson på telefon 036-3300903. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten.


Detta uppdrag är tillsatt.