Flokk What used to be Scandinavian Business Seating, is now Flokk. Flokk is the leading manufacturer of high quality workplace furniture in Europe, developing a growing family of brands. We are the proud owner of product brands HÅG, RH, BMA, Offecct, Giroflex, Malmstolen and RBM. About 2500 employees all work together to realize the vision of our company - Inspire great work!

Category Manager

Flokk bygger ett starkt team som vill vara med och utveckla framtidens produkter och värdekedja. Vill du bli vår nya kollega? Då har vi har en ledig stol till dig!

Som Category Manager ansvarar du för att fortsatt utveckla våra inköpsprocesser på strategisk kategorinivå. Du ansvarar för leverantörsbasen, förhandlar och gör avtalstecknande samt arbetar löpande med leverantörsutveckling. Inköpsfunktionen är väletablerad i organisationen, där det strategiska inköpet och kategoristyrningen är en naturlig del av våra interna och externa processer. Du kommer behöva fatta självständiga beslut och driva projekt mot fastställda deadlines. Din arbetsdag präglas av varierade uppgifter med en stor internationell kontaktyta. Du ingår i ett team om 8 personer och rapporterar till Manager Category Management.

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant akademisk utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av strategiskt inköp, gärna från olika branscher och du är van vid att arbeta i tvärfunktionella team. Vidare har du en bred kunskap, erfarenhet och förståelse för inköpsfrågor med förmåga att agera självständigt och strategiskt inom området. Du har också stor vana av att framgångsrikt driva projekt och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående, resultatdriven och analytisk. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och du löser problem på ett effektivt och strukturerat sätt. Vidare har du en mycket god förhandlingsvana som karaktäriseras av affärsmässighet och god kommunikation. Du är social och relationsskapande med en hög integritet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi vill jobba med dig som kan komplettera teamet och jobba strategiskt och målinriktat för att tillmötesgå koncernens ambitiösa planer. Vi erbjuder dig en ledig stol i en professionell miljö med många spännande produkter, människor och utmaningar. Flokk är redo att ta klivet framåt, är du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin och Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.