Troax startades 1955 i småländska Hillerstorp. De var fast beslutna att bli framgångsrika entreprenörer och började tillverka olika sorters produkter gjorda av metall. Och de lyckades. Troax är idag den ledande, globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd, med missionen att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern. Idag är vi verksamma och lokalt representerade i 36 länder, omsätter 152 MEUR och har ca 670 medarbetare. Läs mer om oss och vår fantastiska resa på www.troax.com

HR-chef

Brinner du för HR-frågor och vill arbeta verksamhetsnära och konsultativt? Trivs du i en händelserik miljö där du får stort eget ansvar att påverka och utveckla? Då kan du vara vår nya HR-chef!

Som HR Chef hos oss på Troax blir du ett viktigt stöd och bollplank till våra chefer i HR relaterade frågor, främst inom vår Supply chain organisation (inköp, produktion, logistik samt kundtjänst) men även ett stöd till övriga funktioner såsom marknad, IT, R&D och ekonomi. Du kommer även att vara ett stöd till säljchefen för våra nordiska bolag i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Du kommer arbeta brett och verksamhetsnära med hela spannet, både operativt och strategiskt i en stimulerande mix som innefattar både rekrytering, förhandlingar, arbetsmiljö och lönestruktur. Rollen innebär även att vara delaktig i implementering och uppföljning av HR-processer och policys. Din placeringsort blir Hillerstorp, du rapporterar till CFO och sitter med i vår lokala ledningsgrupp.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom PA/HR. För att bli lyckosam i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete inom tillverkande industri. Du är van vid och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö eller tillväxtorganisation. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du engagerad och handlingskraftig med en stor prestigelöshet. Du är kommunikativ och konsultativ i ditt samarbete med andra funktioner och har en hög integritet. Vi ser också att du har förmågan att se helheten där du kan koppla HR-processer till företagets övergripande mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som kollega hos oss kommer du märka att vi är en organisation som genomsyras av vilja, engagemang och ägandeskap i alla led. Därför kommer vi uppskatta dig för din enkelhet, prestigelöshet och vilja att vara med och fortsätta utveckla oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.