Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plast system och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, tillverkare av utomhusprodukter samt läkemedels och medicinteknisk industri. Euroform omsätter ca 590 miljoner kronor med ca 320 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår verksamhet finns i Tranås, Motala.

Inköpschef

Drivs du av att skapa bra affärer?

Som inköpschef på Euroform blir du en del av en högteknologisk utvecklare och producent av plastsystem och komponenter till Europeisk industri. Ett spännande och expansivt företag med världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, tillverkare av utomhusprodukter samt läkemedels- och medicinteknisk industri i sina kundgrupper. Rollen ger dig möjligheten och ansvaret att standardisera och strukturera ett arbetssätt för inköpsprocessen. Du identifierar och realiserar bolagets lönsamhetspotential samt driver vårt inköpsarbete framåt. Arbetet innebär även att driva flera av våra viktigaste inköpskategorier, hitta leverantörsmarknader samt identifiera och bedöma nya potentiella leverantörer.

Du tar in offerter, förhandlar priser, väljer leverantörer och tecknar avtal samt följer upp och driver förbättringsarbete gällande befintliga leverantörers prestationer. Med ett nära samarbete med vår interna säljorganisation stöttar du dem i pris- och leveransförfrågningar. Rollen är direkt underställd VD och du ingår i ledningsgruppen samt leder ett team om tre personer.

Vi söker dig som är affärsmässig ut i fingerspetsarna och har en teknisk grundutbildning med en akademisk examen. För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet ifrån en liknande roll inom fordonsindustrin och kan du även addera plastindustrin är det meriterande. Med ett holistiskt synsätt arbetar du strategiskt, strukturerat och handlingskraftigt. Vi ser dig som en naturlig ledare som visar lojalitet, tillförlitlighet och positivitet samt viljan och modet att prova nya vägar. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Välkommen med din ansökan till ett företag som genomsyras av energi, förändring och möjligheter. Vi tror på handlingskraft, eget ansvar och enkelhet. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.