M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. M2 Gruppen har idag ett fastighetsbestånd om ca 400 000 kvm som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta. M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och har idag ca 5 000 kunder som hyr i våra fastigheter. M2 Gruppen är organiserat med huvudkontor i Stockholm, ett servicekontor i Jönköping och ett antal mindre förvaltningskontor i prioriterade städer.

Fastighetsförvaltare

Är du duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer och trivs med att utveckla fastigheter? Då kan du vara den fastighetsförvaltare vi söker till vårt kontor i Växjö.

Som fastighetsförvaltare på m2gruppen har du ha ett övergripande ansvar för vårt fastighetsbestånd i Växjö. Det dagliga arbetet innebär att du tillsammans med ett duktigt team bestående av både uthyrare och fastighetsskötare, ansvarar för det löpande arbetet med både lägenheter och ett antal kommersiella fastigheter. Rollen innebär bland annat att ansvara för besiktningar, renoveringar, upphandlingar och är delaktig i mindre projekt. Du leder ett antal fastighetsskötare och uthyrare och har ett budgetansvar för verksamheten. Arbetet är väldigt varierande vilket skapar stor möjlighet att jobba flexibelt och lösningsorienterat.

Vi söker dig som har en utbildning inom fastighetsförvaltning, hyresjuridik och ekonomi, eller annan relevant utbildning inom området. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift och du är van att arbeta i olika affärssystem. Svenska och engelska behärskar du i så väl tal som skrift. Körkort är ett krav.

För att lyckas i din roll ser vi att du är flexibel och tydlig i din kommunikation och har sinne för att bygga relationer. Vidare ser vi att du är affärsmässig och van att självständigt driva förhandlingar. Ditt arbete genomsyras av lojalitet och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå kundens mål. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande roll i ett växande bolag. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Detta uppdrag är tillsatt.