Kommunarkivarie med digital inriktning

Till Nässjö kommun söker vi en kommunarkivarie med uppdraget att bland annat ansvara för kommunens digitala och fysiska arkiv där kommunens information bevaras för framtiden. Nässjö kommun arbetar aktivt med att införa ett nytt system för informationsförvaltning och du kommer ha en viktig roll i att stötta det arbetet och driva frågan att utveckla informationshanteringen, samt utbilda och informera olika instanser inom kommunen och kommunkoncernen. Du får en nyckelroll där du har möjlighet att påverka utvecklingen av framtidens arkivering!

Vi söker dig med en för området relevant högskoleutbildning inom t.ex. samhällsvetenskaplig eller humanistisk linje gärna med arkivkunskap eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete och verksamhetsområde sedan tidigare. För tjänsten är det viktigt att du talar och skriver flytande svenska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann med en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du är en trygg och stabil person som har lätt för att samverka med andra på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Vidare trivs du med att arbeta med flera kontaktytor där du har lätt för att skapa långsiktiga relationer samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt då rollen ger mycket frihet under ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar dig och kopplar ditt CV till tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.