Tranås kommun är Tranås största arbetsgivare med cirka 1800 månadsanställda som erbjuder tjänster och service till Tranås cirka 19 000 invånare. Vi har ett tydligt tillväxtmål – 20 000 invånare år 2025. Detta kräver kompetenta medarbetare som trivs. Det är viktigt för oss att aktivt arbeta för att kunna attrahera, rekrytera, behålla, utveckla och välkomna tillbaka medarbetare. Vill du vara med och utvecklas med oss och på så sätt göra skillnad – VARJE dag?

Kanslichef

Vill du driva kvalitetsutveckling och ansvara för en framgångsrik kansliavdelning som har i uppdrag att säkerställa demokratiska och rättssäkra rutiner och beslutsprocesser? Vill du arbeta i ett spännande och utmanande klimat där din arbetsdag präglas av arbete kring förbättring och utveckling?

Du rapporterar till kommundirektören och ingår i kommunkoncernens ledningsgrupp, där ni tillsammans ansvarar för att nå uppsatta mål. Du leder och utvecklar kansliavdelningen bestående av sex medarbetare som är en avdelning inom kommunledningsförvaltningen. Kansliavdelningen är ett viktigt stöd till kommunens chefer i beslutsprocesser och ansvarar för att göra kommunledningens arbete och beslut tillgängliga för allmänheten. Som kanslichef får du uppdraget att driva strategiskt kvalitetsarbete, ansvara för rutin- och processutveckling, samordna ärendeberedningar, utarbeta underlag, utredningsuppdrag samt driva dataskydds- och säkerhetsfrågor.

Vi söker dig med akademisk utbildning inom juridik, offentlig förvaltning, statsvetenskap eller nationalekonomi. Du har tidigare yrkeserfarenhet inom administration, kvalitet- eller processutveckling inom offentlig sektor, gärna i kombination med en ledande position. Du är duktig på att söka, sammanställa och kommunicera information och uttrycker dig tydligt och informativt både skriftligt och muntligt.

Som person är du grundlig och strukturerad med hög integritet. Du driver prestigelöst och tydligt olika frågor framåt på ett flexibelt och utvecklingsorienterat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Anna Josefsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.