Interim - Category Manager

Är du en senior Category Manager som vet hur man framgångsrikt hanterar inköp av extern produktion? Vi söker nu omgående en Interim Category Manager till en internationell koncern med tillverkning I Småland.

Vår kund har under senare år gjort omfattande organisationsförändringar för att Supply Chain organisationen ska stå rustade inför framtida utmaningar. Man har hittills varit mycket lyckosam och ser nu goda resultat av de effektiviseringar och satsningar man gjort I organisationen. För att få en extra skjuts ser man nu ett stort värde av att få in en erfaren Category Manager som kan lägga fokus på utvärdering och utveckling av kontraktstillverkare.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av strategiskt inköp av extern produktion och som är duktig på att sätta processer och rutiner för exempelvis kapacitetssäkring, riskbedömning, utfasning av leverantörer och flytt av produktion. Du har lätt för att sätta dig in I de flöden som genomsyrar ett bolag av betydande storlek och får energi av att hitta lösningar som förenklar och förbättrar för såväl kollegor som samarbetpartners.

Tillsättning för uppdraget är snarast möjligt och beräknas pågå till årsskiftet 2018/2019

Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Maria Svensson eller Helen Einarsson Lundin på tel: 036-3300900

Detta uppdrag är tillsatt.