Trelleborg Mixing Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter runt 32 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. www.trelleborg.com

QEHS-Manager

Vill du jobba övergripande och verksamhetsnära med kvalitet, miljö och säkerhetsfrågor och samtidigt få vara en del av en stor framgångsrik internationell koncern? Har du ett intresse för produktion och att utveckla rutiner och processer? Då kan du vara vår nya QEHS-Manager.

Som QEHS-Manager hos oss på Trelleborg Mixing i Forsheda får du uppdraget att leda och utveckla helheten kring vårt systematiska arbete inom kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet både operativt, administrativt och strategiskt. Genom proaktivitet, närvaro och struktur vidareutvecklar du våra rutiner och processer för att nå våra kvalitets- och miljömål. Du blir ett viktigt stöd till våra chefer i dessa frågeställningar och ansvarar för att vidareutbilda vår organisation i kvalitetsledningssystemen. Du tar även fram planer för och bevakar att interna och externa systemrevisioner och produktrevisioner utförs och är ansvarig kontakt mot certifieringsorgan vid revisioner och auditeringar. Du sitter med i företagets ledningsgrupp, rapporterar till VD och har placeringsort Forsheda.

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av systematiskt kvalitet- och miljöarbete från tillverkningsindustrin. Gärna med en relevant akademisk utbildning i grunden. Du har god kunskap om kvalitets- och miljöstandarder och kvalitetsverktygen ISO 9001 och ISO 14001. Vi ser gärna att du trivs i internationella miljöer och det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, strukturerad och utvecklingsorienterad med en förmåga att ta saker till nästa nivå. Du kommer att lyckas i ditt uppdrag för att du är väl insatt i teknik och produktionsförhållanden och för att du på ett tydligt, engagerat och pedagogiskt sätt kan informera och förmedla information till flera kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Trelleborg kännetecknas av individuell och kulturell mångfald och därför är vårt gemensamma värdesystem särskilt viktigt. Våra grundläggande värderingar – kundfokus, prestation, innovation och ansvar – är långsiktiga åtaganden som, tillsammans med vår affärsidé, våra mål och våra strategier, vägleder oss när vi fattar beslut. Vi är stolta över att vara annorlunda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.