Ekets Uppåkra levererar detaljer i skärande bearbetning till världens ledande företag. Nyckeln till vår framgång är att kombinera vår toppmoderna maskinpark med en unik kompetens och gedigen erfarenhet hos våra medarbetare. Precision, innovation och lyhördhet genomsyrar allt vi gör på Ekets Uppåkra och hos oss möter du en utvecklingsinriktad miljö som ständigt erbjuder nya utmaningar. Vi har produktionsenheter i Eket och Skillingaryd, vi är totalt 390 medarbetare och omsätter 60 MEUR. Läs mer om oss på www.eketsuppakra.se

HR-chef

Vill du arbeta affärsorienterat med HR i ett framgångsrikt företag i framkant? Brinner du för tillverkningsindustrin och lockas av kombinationen där du driver verksamhetsnära HR-frågor och samtidigt aktivt bidrar i företagets strategiska utveckling? Då kan du vara vår nya HR-chef!

Som HR-chef hos oss på Ekets Uppåkra ansvarar du för att utveckla våra processer inom både kompetensutveckling, chefsutveckling och Employer Branding. Du kommer även ansvara för all vår interna kommunikation men är även delaktig i extern kommunikation. Din placeringsort blir Skillingaryd, du rapporterar till VD och har en självklar plats i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har 7-10 års erfarenhet av brett HR-arbete inom tillverkningsindustrin och har din grund i en akademisk utbildning inom PA/HR. Troligen har du en liknande roll idag, som har gett dig tryggheten och kompetensen att självständigt driva en HR-funktion.

Som person är du affärsorienterad, engagerad och handlingskraftig. I din roll blir du ett viktigt bollplank till våra chefer i dagliga HR relaterade frågor, därför är det viktigt att du är tydlig och konsultativ i din kommunikation och har en hög integritet. Vi ser också att du har förmågan att se helheten där du kan koppla HR-processer till företagets övergripande mål och affärsplan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till ett utvecklingsorienterat och stabilt företag med stor vilja och korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig en dynamisk roll där du får stor frihet att driva ett tydligt och modernt HR-arbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.