Stora Enso Packaging Solutions Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Vi har verksamhet på alla kontinenter med fokus på att utnyttja förnyelsebara material och värdeskapande genom massa, papper, förpackning och trä. Stora Enso omsätter 10 MRD EUR och har cirka 30 000 anställda i 35 länder. Stora Enso är börsnoterat i Stockholm och Helsingfors. Stora Enso Packaging, en del av Stora Enso, tillverkar smarta och helt förnyelsebara förpackningar i wellpapp och har enheter i Jönköping, Vikingstad och Skene.

Försäljningschef Packaging Automation

Lockas du av att kombinera B2B försäljning med ledarskap och har ett stort intresse för morgondagens teknik? Vi söker nu en Försäljningschef som vill bidra till en mer hållbar värld genom automatiserade och smarta förpackningslösningar.

Stora Enso är i omvandling till ett tillväxtföretag inom förnybara material. Genom skräddarsydda lösningar hjälper vi våra kunder att optimera sina resultat, minska totalkostnaden och öka försäljningen. Som Försäljningschef för Packaging automation blir det din huvuduppgift att driva, leda och följa upp försäljningen av förpackningsmaskiner, förpackningslösningar och konsulttjänster mot befintliga och potentiella kunder. Du kommer få förmånen att leda ett kompetent team om ett antal projektsäljare och projektingenjörer där du har en viktig roll att projektleda och koordinera förpackningsprojekt med strategiskt viktiga kunder. Du kommer även själv att bidra med försäljning mot ett antal kunder där du även upprättar kalkyler och offerter för egna projekt, utformar presentationsmaterial för kund, driver förhandlingar och upprättar avtal.

Du arbetar hela tiden med fokus på att Stora Enso Packaging AB får vara med i totala förpackningsprojekt där både emballage och förpackningsmaskiner ingår och du driver affären i nära samverkan med övriga kollegor inom försäljningsorganisationen. Du rapporterar till Packaging Automation Manager och är placerad vid vår fabrik i Jönköping.

Vi tror tjänsten passar dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, industriell ekonomi eller marknad som en grund att stå på. Du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete inom ett tekniskt utmanande segment och har uppnått goda resultat genom att leda och motivera andra. Du är bekväm i förhandlingssituationer och drivs av att skapa affärsupplägg som främjar långsiktig lönsamhet för såväl Stora Enso Packaging som för kunden.

Vi vill jobba med dig som har talang för att se nya affärsmöjligheter och som har ett stort intresse för teknikutveckling. Med struktur och målfokus tar du dig an dina dagliga arbetsuppgifter och med ett prestigelöst och närvarande ledarskap får du dina medarbetare att växa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklingsinriktat arbete där du får en viktig roll i ett nytänkande bolag. Tar du chansen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Anna Josefsson på tel: 036-3300900. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan snarast.


Detta uppdrag är tillsatt.