OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 180 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 14 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Kundsupport

Är du driven och alltid ute efter att utvecklas? Har du även ett tekniskt intresse och trivs du i en serviceinriktad roll? Då kan du bli vår nästa lagspelare på OEM!

I rollen som kundsupport hos oss på OEM Automatic erbjuds du en varierande och rolig arbetsdag. Du blir spindeln i nätet och förmedlar viktig information mellan kunder, sälj och produktansvariga. I rollen ansvarar du för att inkommande kundordrar hanteras och registreras på ett effektivt sätt samt att finnas tillgänglig för våra kunder över telefon, mejl och chatt.
Viss reklamationshantering och enklare teknisk support gällande produkter, vår hemsida och e-handel ingår i tjänsten. Placeringsort är på vårt kontor i Tranås.

Vi tror att du är i början av din karriär och/eller har en serviceinriktad tjänst idag, alternativt ett tekniskt arbete med en vilja att utvecklas inom kundsupport. Har du dessutom utbildning inom teknik eller sälj/marknadsföring ser vi väldigt glatt på det. Du älskar service och kontakt med kund samt trivs som allra bäst i ett högt tempo.

Med ett öga för detaljer ser du vad som behöver prioriteras och skapar dig ett strukturerat arbetssätt. Engagemang, smidighet och skicklighet i att skapa goda relationer, såväl internt som externt, det är du det. För att framgångsrikt ta dig an rollen är du en god lyssnare som med enkelhet hanterar människors behov och önskemål. Datorer och annan elektronik är inga problem för dig och du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Låter det som ett uppdrag för dig? Välkommen till ett härligt gäng och en stor koncern med många utvecklingsmöjligheter!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Jergell på 070-280 24 24. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Detta uppdrag är tillsatt.