OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 160 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Teknisk säljare till Maskin

OEM Automatic söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde Maskin med placering i Malmö. Vi är inne i en expansiv fas, dels med traditionella automationskomponenter och även inom industridatorer & kommunikationsområdet. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas.

Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du med ditt engagemang får möjlighet att skapa nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete. Det består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Du ingår i ett team på 20 medarbetare och du rapporterar till din säljledare på kontoret i Stockholm.

Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning. Du har en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor. Vidare har du ett tekniskt intresse och viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt!

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Tidigare erfarenhet av elkunskap är meriterande, dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Placeringsort för tjänsten är Malmö. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Vill du bli en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström på 0140-300 25. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.