Ny Position arbetar med chefsrekrytering, human resourses & Interim Management sedan 2009. Med energi, nyfikenhet och mod skapar vi Perfect Match inom dessa områden. Genom exklusiv hantering och annorlunda arbetssätt arbetar vi nära våra kunder och kandidater. Vårt engagerade team består av 10 vassa specialister som älskar att ha KUL på jobbet. Hos oss finns kunskapen och lusten att alltid göra det lilla extra. Vårt säte finns i Jönköping och vi har hela Sverige som arbetsområde.

Senior rekryteringskonsult

Vårt härliga gäng växer – vill du följa med på vår resa?

Som rekryteringskonsult hos oss på Ny Position arbetar du med rekrytering av chefer på ledningsnivå och specialister. Du ansvarar för hela processen från första kontakt med kunden till genomförande av rekryteringsuppdraget. Det inkluderar analys av kundens behov, specifikation av kravprofil, tester och utvärdering av kandidater. Du arbetar fritt, under ansvar, med kvalificerade kunder och uppdrag, i ett team av engagerade kollegor.

Vi söker dig som har relevant akademisk bakgrund, flera års arbetslivserfarenhet och mycket kontakter inom näringsliv. Du trivs i ett högt tempo och är driven, kreativ och har gedigen erfarenhet av affärsmannaskap, chefsrekryteringar, kvalificerad search. Ditt arbetssätt genomsyras av struktur och målinriktning tillsammans med ett gediget intresse för andra människor och en god analytisk förmåga. Och såklart - en stor portion härlig energi. Tillsammans med vårt team kommer du driva affärsprocesser, genomföra uppdrag, säljbesök samt ha eget resultatansvar.

Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och närhet till våra uppdragsgivare. Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt företag, där vi månar om familj, fritid och företagsbalans. Och inte minst, har KUL på jobbet. Tillsammans positionerar vi Sverige. Vill du följa med?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV på denna sida och koppla det till uppdraget. Det ska bli KUL att läsa din ansökan!