Carpenter Sweden AB har haft verksamhet i Tranås sedan början av 1960-talet, sedan år 2000 ingår bolaget i Carpenter Co koncernen. Carpenter är ledande inom polyetertillverkning i block och formgjutet skum för främst möbel och sängindustrin in Norden. I Tranås arbetar 120 personer.

Team Manager

Är du en trygg ledare som trivs allra bäst när du får utveckla arbetssätt och driva förbättringsarbete inom produktion? Nu har du chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag där DU har möjligheten att göra skillnad. Välkommen till Carpenterfamiljen.

I rollen som Team Manager ansvarar du för vår Polyuretanskumningsavdelning bestående av 6 personer där du tillsammans med ditt team tar helhetsansvaret för vår skumtillverkning så att kvalitet, tidshållning och kostnad blir rätt. För att kontrollera och styra vår materialkvalitet har vi ett materiallabb som också ingår i ansvarsområdet. Du ansvarar för avdelningsplaneringen, sköter kontakter med Carpenters centrala specialister, sammanfattar och rapporterar resultat, analyserar produktionsutfall och driver avdelningens förbättringsarbete. Du är även den som ser gruppens individer och coachar teamet. Placeringsort för tjänsten är Tranås och rapportering sker till Produktionschef.

Vi vill jobba med dig som har högskoleutbildning med processinriktning och har kunskaper inom kemi, alternativt gymnasieingenjör med goda kunskaper inom kemi och process. Vi ser gärna att du har erfarenhet av exempelvis Leanmetodik, produktionsteknik och produktionsflöden i en processindustri. För att framgångsrikt ta dig an rollen har du några års erfarenhet i en ledarroll.

Du är trygg, kommunikativ och förtroendeingivande i ditt ledarskap. Logik, metodik och analys genomsyrar ditt arbetssätt och när det väl gäller är du inte rädd för att kavla upp ärmarna. Du är duktig på att prioritera och strukturera och även när det är stressigt behåller du lugnet. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ny Position arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.