Interim HR Business Partner/Rekryterare

Vi behöver fler interimskonsulter som vill ta uppdrag i olika roller på företag i vårt nätverk. Registrera dig som interimskonsult så blir du en del av vårt nätverk.

För kunds räkning söker vi just nu en HR Business Partner med god erfarenhet av rekrytering.

Som HR-Business Partner kommer du vara en del i ett HR-team om flera medarbetare. Din uppgift kommer framförallt innebära att arbeta med kompetensförsörjning av kvalificerade tjänstemän och stötta i rekryteringsprocesser. Det går mycket bra för vår kund just nu och de har ett omfattande rekryteringsbehov under hösten. Tillsammans med rekryterande chef och HR-funktionen säkerställer du att god kvalitet och effektivitet upprätthålls i alla processer. Du arbetar med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och är kontaktyta i de fall som extern rekryteringshjälp upphandlas.

Vi är intresserade av dig som har en teoretisk grund i personbedömning att luta dig mot och som har mycket god erfarenhet av att självständigt driva en rekryteringsprocess. Som person har du ett konsultativt och inlyssnande sätt och förstår vikten av Employer branding i alla steg.

Har du frågor om interimsuppdraget är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Anmäl dig till uppdraget genom att registrerar ditt CV på www.nyposition.se och kopplar sedan ihop det med uppdraget.